Четвер, 18 Квітня, 2024

Нове

Бутерброд з грибами аля Жульєн. Смачний сніданок для всієї сім’ї

Ось так можна обіграти улюблений багатьма смак грибного жульєну.

Інгредієнти:

  • Хліб – 10 шматочків (будь-який);
  • Печериці свіжі – 400 г.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Сметана – 1 ст. ложка;
  • Сир твердий – 100 г.;
  • Сіль-перець — на свій смак;
  • Олія – ​​1 ст. ложка;

Час приготування – 30 хвилин.

Приготування:

  1. Гриби помити, обсушити та порізати не дуже велико.
  2. На сковороді з краплею олії засмажити їх хвилин 10.
  3. Додати кубики цибулі.
  4. Коли рідина від грибів випарується, покласти повну ложку з гіркою сметани.
  5. Готувати 5 хвилин.
  6. Потім посипати тертий сир. Близько столової ложки. Посолити-поперчити. Можна додати кріп.
  7. Відразу погасити газ. На шматочки хліба розподілити начинку, поки вона не охолола.
  8. Кожен бутерброд посипати залишками сиру.
  9. Деко попередньо змастити олією. У розігрітому до 190 ° C духовці запекти бутербродний Жульєн хвилин 10.

Подаємо гарячими. Хлібець знизу хрумтить, сирок розплавився, а всередині ніжні грибочки. Смакота!

Також читайте: НІЖНИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ “ХМАРКА”. ГОТУЮ ВСЮ ОСІНЬ!



Нове


Популярне