Неділя, 16 Червня, 2024

Нове

Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!

Із рулетами буває морока: бісквіт треба гарячим скручувати, і при цьому він часто тріскається, а то й узагалі ламається. А рулет за цим рецептом взагалі не треба скручувати гарячим! Він ідеально гнеться навіть після повного охолодження! Тож рулет вдається завжди!

Бісквітний рулет

Форма 24Х24 см. З цієї форми виходить два рулети.

Тісто: 5 жовтків і 1скл. (200 мл) цукру збити до білої маси. Додати 5 ст. ложок води (кип’ятку), 1 скл. (200 мл) борошна, 1 п. розпушувача (18 г). Окремо з дрібкою солі збити білки і легенько ввести їх у тісто, вимішати лопаткою. Застелити форму пергаментом, влити половину тіста. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 10-12 хв. Спечені рулети вийняти з форми, не потрібно скручувати (тісто після охолодження дуже гнучке). Охолоджені змастити будь-яким кремом і скрутити в рулет.

Крем 1. Яблучний. 1 кг тертих яблук і цукор (до смаку) протушкувати 5-7 хв, всипати сухе желе (з будь-яким смаком), розмішати і зняти з вогню. Охолодити, змастити корж і скрутити в рулет.

Крем 2. Сметанковий. 400 г свіжої домашньої сепараторної сметани (холодної) збити зі 100 г цукру та 1 п. ванільного цукру.

Крем 3. Вершковий. 400 г холодних вершків (більше 30%) збити з 50 г цукрової пудри та 1 п.ванільного цукру та 1 п. згущувача (це щоб вершки не осідали).

Також читайте: МЛИНЦІ БЕЗ БОРОШНА, ЯКІ ПРОСТО ТАНУТЬ У РОТІ! ТАК ГОТУВАЛА ЩЕ МОЯ БАБУСЯ

Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.


Джерелоsimya

Нове


Популярне