Нове

Бісквітний рулет із джемом: універсальний рецепт

Сьогодні ділюся з Вами рецептом бісквітного рулету з джемом. Для мене це найкращий рулет – готую лише за таким рецептом. Виходить настільки смачний, що відірватись неможливо, а готується дуже просто!

Інгредієнти:

  • Яєчні білки – 5 штук
  • Цукор – 75 г + 60 г
  • Яєчні жовтки – 5 штук
  • Вода – 20 мл
  • Борошно – 100 г
  • Розпушувач – 1 г
  • Соняшникова олія – 50 г
  • Джем – 150 г

Приготування:

У великій тарілці збиваємо білки міксером, паралельно всипаючи цукровий пісок.

В іншій тарілці збиваємо міксером жовтки із цукром, паралельно вливаючи воду.

У жовтки перекладаємо половину білків і змішуємо лопаткою.

Насипаємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін і перемішуємо віночком. Вливаємо олію і перемішуємо.

Додаємо білки, що залишилися, і перемішуємо.

На деко 30х40 см викладаємо пергамент, рівно розподіляємо тісто, і запікаємо 20 хв, при 170 градусів.

Обрізаємо краї бісквіту (щоб вийшов рівний прямокутник). Накриваємо пергаментом та перевертаємо. Знімаємо пергамент, який був унизу і намазуємо джемом.

Акуратно загортаємо у рулетик і подаємо до столу!

Смачного!

Нове

Популярне