Сьогодні ділюся з Вами рецептом бісквітного рулету з джемом. Для мене це найкращий рулет – готую лише за таким рецептом. Виходить настільки смачний, що відірватись неможливо, а готується дуже просто!
Інгредієнти:
- Яєчні білки – 5 штук
- Цукор – 75 г + 60 г
- Яєчні жовтки – 5 штук
- Вода – 20 мл
- Борошно – 100 г
- Розпушувач – 1 г
- Соняшникова олія – 50 г
- Джем – 150 г
Приготування:
У великій тарілці збиваємо білки міксером, паралельно всипаючи цукровий пісок.
В іншій тарілці збиваємо міксером жовтки із цукром, паралельно вливаючи воду.
У жовтки перекладаємо половину білків і змішуємо лопаткою.
Насипаємо просіяне борошно, розпушувач, ванілін і перемішуємо віночком. Вливаємо олію і перемішуємо.
Додаємо білки, що залишилися, і перемішуємо.
На деко 30х40 см викладаємо пергамент, рівно розподіляємо тісто, і запікаємо 20 хв, при 170 градусів.
Обрізаємо краї бісквіту (щоб вийшов рівний прямокутник). Накриваємо пергаментом та перевертаємо. Знімаємо пергамент, який був унизу і намазуємо джемом.
Акуратно загортаємо у рулетик і подаємо до столу!
Смачного!