Ну дуже смачні рулетики з беконом! Подаю як на святковий стіл, так і просто для закуски – з’їдаються моментально. Приготувати швидко та простіше простого! Головне, що продукти звичайнісінькі. Показую покроковий рецепт.
Інгредієнти:
- Хліб – 1 скибочка
- Молоко – 30 г
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Фарш м’ясний – 300 г
- Петрушка
- Сіль та чорний перець – на свій смак
- Бекон – 200 г
Приготування:
Кусок хліба заливаємо молоком. У кухонний комбайн додаємо нарізану цибулю і замочену в молоці скибочку хліба, подрібнюємо. Перекладаємо до фаршу.
Додаємо дрібно нарізану петрушку, посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і добре перемішуємо всі інгредієнти.
Робимо невеликі брусочки, кладемо на бекон і акуратно загортаємо у рулетики.
Перекладаємо підготовлені рулетики у форму для запікання (заздалегідь застелену папером для випікання). Відправляємо у розігріту до 190 градусів духовку – на 20 хвилин.
Смачного.