Нове

Ачма з тіста філи

Цей рецепт ачми з тіста філи – це справжня кулінарна подорож до світу аромату та смаку. Ці ачми стануть ідеальним гастрономічним відкриттям для тих, хто цінує ситні та смачні страви. Готуючи цю страву, ви створите атмосферу справжнього кулінарного свята вдома.

Інгредієнти:

  • Бринза – 250 г
  • Вершкове масло – 200 г
  • М’який сир – 200 г
  • Моцарела – 200 г
  • Яйця – 3 шт
  • Тісто філа – 400 г
  • Натуральний йогурт – 250 мл

Приготування:

Розігріваємо духовку до 180 °C. Підготовлюємо глибоку форму для запікання. Розтоплюємо вершкове масло і трошки охолоджуємо його. Натираємо бринзу та моцарелу. Змішуємо обидва сири з м’яким сиром, яйцями, йогуртом та 50 г розтопленого масла. Змащуємо форму залишками масла. Рвемо тісто філа на невеликі шматочки. Викладаємо кілька на дно форми. Збризкаємо олією. Порцію начинки розподіляємо зверху та вирівнюємо. Продовжуємо чергувати шари. Верхнім шаром повинно бути тісто. Змащуємо його розтопленим маслом. Випікаємо приблизно 30 хвилин до золотистого кольору.

Нове

Популярне