Вівторок, 20 Квітня, 2021

Дочка Олі Полякової похвалилася короткою зачіскою

Дочка Олі Полякової тривалий час поривається обрізати своє красиве довге волосся, яке доходять їй до попереку. Відома співачка забороняє спадкоємиці чіпати довжину, проте дозволила...

Нове

10 рецептів млинців, які зможе приготувати кожен!

Багато хто любить пекти млинці і пригощати ними своїх рідних, друзів і знайомих. Але часом рецепти млинців бувають занадто складні для звичайної людини. Ми зібрали для вас найлегші рецепти смачних млинців!

Тонкі млинці

складові

  • Яйце куряче 1 штука
  • Борошно пшеничне 350 г
  • Вода 500 мл
  • Цукор за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне по смаку

Приготування

Яйце збити з водою, додати сіль і цукор за смаком, потім – борошно до досягнення потрібної консистенції, влити олію і смажити.

Хоткейки (американські млинці)

складові

  • Яйце куряче 1 штука
  • Молоко 100 мл
  • Борошно пшеничне 5 столових ложок
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Цукор 2 столові ложки
  • Ваніль за смаком

Приготування

  • Змішати всі інгредієнти віночком або вилкою (повинно вийти досить густе тісто).
  • Розігріти сковорідку з антипригарним покриттям.
  • На середньому вогні на суху сковорідку налити тісто.
  • Закрити скляною кришкою.
  • Дочекатися появи пухирців, при цьому поверхня буде ще волога.
  • Перевернути і пекти під кришкою. Кожен млинець готується не більше 1 хвилини.

Шоколадні млинці на йогурті

складові

  • Яйце куряче 4 штуки
  • Шоколад темний 60 г
  • Борошно пшеничне 1 стакан
  • Молоко 1 стакан
  • Йогурт натуральний ¾ склянки
  • Сироп шоколадний 2 столові ложки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Розпушувач 2 чайні ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Масло рослинне по смаку

Приготування

  • Розтопити шоколад на водяній бані.
  • У мисці збийте яйця і додайте розтоплений шоколад, борошно, молоко, йогурт, шоколадний сироп, цукор, розпушувач і сіль. Все перемішайте до однорідного стану. Залиште на 5-10 хвилин в прохолодному місці.
  • Добре розігрійте змащену маслом сковороду на середньому вогні. Смажте млинці, по необхідності додаючи масло, до готовності з обох сторін.

Млинці з м’ясною начинкою

складові

  • Борошно пшеничне 250 г
  • Яйце куряче 4 штуки
  • Молоко 500 мл
  • Цукор 15 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • М’ясо 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Масло рослинне 50 мл

приготування

  • З одного яйця, солі, молока і муки приготувати рідке, як негуста сметана, тісто.
  • Випекти на розігрітій, змащеній маслом сковороді невеликі тонкі млинці.
  • Пропущене через м’ясорубку м’ясо обсмажити і знову пропустити через м’ясорубку разом з попередньо обсмаженою дрібно нарізаною цибулею.
  • Додати три дрібно нарізаних зварених круто яйця, сіль, перець, добре перемішати.
  • На середину кожного млинчика викласти начинку, згорнути конвертиком і обсмажити на сковороді

Млинці з ковбасою і сиром

складові

  • Борошно пшеничне 8 столових ложок
  • Яйце куряче 5 штук
  • Молоко 200 г
  • Масло рослинне 3 столові ложки
  • Цукор за смаком

приготування

  • У борошно додаємо яйця, розмішуємо (я – блендером), потім вливаємо молоко і ретельно перемішуємо, додаємо сіль і цукор, потім – масло, даємо постояти хвилин 20, потім печемо млинці.
  • Для начинки змішуємо сир, ковбасу, огірок і загортаємо в млинець, ріжемо на рулетики.

Pancakes stuffed with ham and cheese on a white plate. horizontal macro

Простий рецепт тонких млинців

складові

  • 0,5 л. молока;
  • 3 яйця;
  • Цукор – 2 ложки ст.;
  • Половина ч.л. солі;
  • 200 г борошна;
  • 30 г вершкового масла.

приготування

  • Яйця змішайте в мисці з сіллю і цукром. Перемішайте в однорідну масу.
  • Додайте до маси частину молока, перемішайте. Молоко краще додавати частинами, щоб в тісті не утворилися борошняні грудки.
  • Борошно просійте і додайте до тіста, перемішайте.
  • Решту молока влийте в тісто, перемішайте.
  • Розтопіть масло і додайте до тіста. Перемішайте. Тісто виходить рідкуватим.
  • Для першого млинця рослинною олією змастіть сковорідку і добре розігрійте.
  • Коли на верхньому шарі тісто вже зчепилося і не липне, значить, знизу млинець присмажився і можна перевертати.
  • Тісто беріть ополоником – так зручніше. Вилийте на сковорідку тісто і швидко обертайте по колу, щоб воно добре розтеклося.

Смажте до рум’яного кольору. Замість вершкового можна використовувати в рецепті тонких млинців рослинну олію.

Хрусткі млинці

складові

  • Молоко – 500 грам
  • Крохмаль картопляний – 4 ст. ложки
  • Яйця – 3 Штуки
  • Цукор – 3 ст. ложки
  • Сіль – 1/3 чайних ложки
  • Рослинна олія – ​​2 ст. ложки

приготування

  • Збити міксером яйця з сіллю і цукром.
  • Додати борошно, перемішати.
  • У теплому молоці розмішати крохмаль і вливати в тісто невеликими порціями, при цьому ретельно все розмішувати.
  • Додати рослинну олію

Також читайте: МЛИНЦІ, ЯКІ ПРОСТО ТАНУТЬ У РОТІ! ОРИГІНАЛЬНИЙ РЕЦЕПТ З ЗЕЛЕННЮ



Нове


Не пропусти