П’ятниця, 5 Березня, 2021

У фільмі про Роббі Вільямса музиканта зіграє CGI-мавпа

Ні, ви не помилилися. У нещодавно оголошеному байопіку про музиканта Роббі Вільямса його зіграє CGI-мавпа. Про це стало відомо з матеріалу Deadline. Раніше повідомлялося,...

Нове

Закуска Білі тюльпани

Закуска Білі тюльпани – давно забутий популярний рецепт. Блюдо готується з мінімальної кількості простих продуктів, досить швидко. При цьому закуска оригінально і ефектно виглядає на столі. Фаршировані яйця, викладені на пір’я зеленої цибулі, дуже схожі на весняні білі тюльпани. Блюдо відмінно підійде для свята 8 березня, порадує гостей своїм зовнішнім виглядом і смаком. Закуска підходить абсолютно до будь-яких гарнірів і м’ясних страв.

Складові:

  • Яйця відварні – 9 шт.
  • Сир плавлений – 180 г.
  • Майонез – 40 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Цибуля зелена і петрушка – для прикраси
  • Сіль за смаком

Приготування:

Підготуйте необхідні продукти за списком. Яйця попередньо зварити “круто”. Їх важливо не переварити і довести до повної готовності. Варіть яйця 10 хвилин після кипіння води.

Після варіння яйця перекладіть в холодну воду, охолоджуючи в ній. Дана процедура дозволить легко і швидко відокремити шкаралупу. Очищайте яйця дуже акуратно, щоб не пошкодити їх цілісність. На кожному яйці з одного боку зробіть надріз хрест-навхрест приблизно до половини яйця.

Акуратно витягніть всі жовтки, щоб білки були порожніми. Жовтки перекиньте в глибоку тарілку, роздушіть їх виделкою в крихту.

Додайте м’який вершковий сир і трохи майонезу. Зубчики часнику очистіть, пропустіть через прес, добавте до жовтків.

Суміш посоліть за смаком і ретельно перемішайте, максимально поєднуючи всі компоненти між собою.

Однорідну масу перекладіть в кондитерський пакет. Якщо немає кондитерського пакету, можна використовувати щільний поліетиленовий пакет, зробивши в ньому отвір. Сумішшю нафаршируйте порожній білок.

Пір’я зеленої цибулі обполосніть, висушіть, викладіть на плоску тарілку. Зверху в кілька рядів укладіть фаршировані яйця.

Прикрасьте їх свіжою петрушкою, подайте на стіл.

Також читайте: ЧУДОВА ЗАКУСКА ЗІ ЗВИЧАЙНОГО ОСЕЛЕДЦЯ – ГОТУЄТЬСЯ ЗА НІЧ

 



Нове


Не пропусти