Медики розповіли про спосібі вживання інжиру. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на “Користь і Шкода”.
Звичайно ж, найбільш корисним є даний продукт в свіжому вигляді. При його покупці варто звернути увагу на ступінь його дозрівання. Крім того, не можна забувати про важливість кольору. За словами фахівця, свіжий інжир має жовтий або фіолетовий відтінок. Велику увагу варто приділити і якості м’яких якоті даного продукту. Вона повинна бути ніжною. Важливим індикатором свіжості інжиру є і його запах. Якщо останній здається кислим, можна сміливо викидати продукт. Купивши інжир, обов’язково помийте його. При цьому зверніть увагу на стан його шкірки. Намагайтеся все робити акуратно. Це дозволить не пошкодити продукт і збереже його свіжості на тривалий час. До речі, ця рекомендація не актуальна тільки в тому випадку, якщо в подальшому інжир буде запропоноване дитині.
Варто відзначити, що інжир є хорошим десертом. Однак у даній ситуації до процесу його приготування краще підійти дуже ретельно. Приміром, для надання даного продукту більше користі можна посипати його горішками і залити йогуртом. Застосуємо інжир і при приготуванні інших страв. Зокрема, ним часто фарширують м’ясо.