Головна Актори турецьких серіалів Турецький актор Джем Кіліч

Турецький актор Джем Кіліч

103
Турецький актор Джем Кіліч

Турецький актор Джем Кіліч / Cem Kılıç народився 4 січня 1978 року на Анкарі. Здобувши початкову і середню освіту в рідному місті, Джем Кіліч відправився здобувати вищу освіту в США, де закінчив університет ім. Альфреда.

Популярність Джему Кілічу принесла роль Коркута в серіалі “Ekmek Teknesi”. Вже після виходу перших серій ім’я актора не сходило з вуст шанувальників турецького кіно. Але особливу увагу заслуговує роль комісара Ісмаїла в серіалі “Моє чуже життя” / “O Hayat Benim”. В даному серіалі Джем проявив всі свої кращі якості актора, оскільки він виконував одну з головних ролей. Під час зйомок серіалу Джем співпрацював з такими акторами: Керемджем Дурук, Езгі Асароглу, Джерен Морай, Есім Джерен Бозоглу, Озан Гюлер та інші.

Крім зйомок у серіалах і фільмах Джем Кіліч також виступає з концертами в нічних клубах. Він просто обожнює музику і вважає її головною справою свого життя.

Фільмографія Джема Кіліча

1996 – Божевільний Бедіс
1998 – Гарячий годинник
2000 – Life Links
2002 – Хлібна скоринка
2005 – Кокетливий
2006 – Якщо я поліцейський
2007 – Уява і правда
2011 – Слухай Шановний
2014 року – Моє чуже життя

Завантажити більше в Актори турецьких серіалів

Дивіться ще

Мер’єм Узерлі опублікувала душевний знімок

Мер’єм Узерлі, яка так і залишилася для українських телеглядачів Роксоланою, пережив…