Новини шоу-бізнесу TRserial
Актори турецьких серіалів

Турецький актор Джем Кіліч

Турецький актор Джем Кіліч / Cem Kılıç народився 4 січня 1978 року на Анкарі. Здобувши початкову і середню освіту в рідному місті, Джем Кіліч відправився здобувати вищу освіту в США, де закінчив університет ім. Альфреда.

Популярність Джему Кілічу принесла роль Коркута в серіалі “Ekmek Teknesi”. Вже після виходу перших серій ім’я актора не сходило з вуст шанувальників турецького кіно. Але особливу увагу заслуговує роль комісара Ісмаїла в серіалі “Моє чуже життя” / “O Hayat Benim”. В даному серіалі Джем проявив всі свої кращі якості актора, оскільки він виконував одну з головних ролей. Під час зйомок серіалу Джем співпрацював з такими акторами: Керемджем Дурук, Езгі Асароглу, Джерен Морай, Есім Джерен Бозоглу, Озан Гюлер та інші.

Крім зйомок у серіалах і фільмах Джем Кіліч також виступає з концертами в нічних клубах. Він просто обожнює музику і вважає її головною справою свого життя.

Фільмографія Джема Кіліча

1996 – Божевільний Бедіс
1998 – Гарячий годинник
2000 – Life Links
2002 – Хлібна скоринка
2005 – Кокетливий
2006 – Якщо я поліцейський
2007 – Уява і правда
2011 – Слухай Шановний
2014 року – Моє чуже життя

Подібні публікації

Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен стали батьками

admin

Турецька актриса Бахар Шахін

admin

Турецький актор Озан Гюлер

admin

Турецька актриса Есім Джерен Бозоглу

admin

Турецький актор Ісмаїл Демірджі

admin

Турецька актриса Айбуке Пусат

admin