П’ятниця, 5 Червня, 2020

Модний total-look: в яких кольорах складати образ цього літа

Складно не розгубитися серед величезної кількості сучасних тенденцій, запропонованих настільки мінливою модою. Однак, якщо створити образ у стилі тотал лук, то ви навряд чи...

Нове

Модні сумки 2020: актуальні тренди

Стильна, сучасна сумка - ключова деталь модного образу, що демонструє тонкий смак своєї власниці. У цьому сезоні трендові моделі є швидше прикрасою, ніж практичною...

Догляд за шкірою ПІСЛЯ 30: ЯКІ ПРОЦЕДУРИ ТОЧНО ДАДУТЬ ЕФЕКТ

Старіти шкіра починає після 25 років. І як би страшно це не звучало, від правди нікуди не втечеш. У 30 років ми вже бачимо...

Б’юті-лікбез: все про спирти в косметиці, їх шкоду і користь

Сучасний маркетинг налаштовує покупців проти всяких штучних добавок в косметиці. Але навіть серед натуральних компонентів знаходяться ті, які стають небажаними на етикетках засобів догляду....

Сукня з кедами влітку 2020: актуальні тренди, стильні образи, фото-ідеї

Сьогодні кеди є не просто комфортним взуттям, але і стильним елементом в гардеробі. Сучасні модниці носять кеди і кросівки не тільки з джинсами, але...

Турецький актор Керемджем Дурук

Турецький актор і музикант Керемджем Дурук / Keremcem Dürük народився в містечку Мугла, Туреччина, 28 грудня 1978 року. Вихований в сім’ї музикантів, Керемджем з дитинства любив музику, але головною його пристрастю було кіно.

Будучи цілеспрямованою людиною, він крок за кроком йшов до своєї мрії. Перша популярність до Керемджема прийшла після роботи у фільм “Любовна гра” (“Aşk Oyunu”). Актор зіграв головну роль у фільмі, а його напарницею на знімальному майданчику була Ясемін Ерген.

Турецький актор і музикант Керемджем Дурук

Крім роботи в кіно і концертів, у Керемджема є ще одне заняття – він працює ведучим розважальних програм і шоу на телеканалі Star TV.

Особисте життя Керемджема Дурука

У відносинах з жінками Керемджем Дурук, який входить в список найкрасивіших акторів Туреччини, має сумний досвід. У 2014 році він одружився на чарівній актрисі Сере Гювен, але їх шлюб не протримався й року. У 2017 році стало відомо, що актор зустрічається зі своєю напарницею по серіалу “Моє чуже життя” / “O Hayat Benim”Езгі Асароглу / Ezgi Asaroğlu. Однак і цим відносинам не судилося перерости в щось більше. В кінці 2017 року в турецьких ЗМІ з’явилася інформація про розрив відносин між Керемджемом і Езгі. Більш того Езги відмовилася від роботи в новому турецькому серіалі 2018 року з причини участі в ньому і Керемджема. Зараз серце Керемджема Дурука вільне.

Керемджем і актриса Езги Асароглу

  • Ім’я: Керемджем Дурук / Keremcem Dürük
  • Місце народження: Мугла, Туреччина
  • Дата народження: 28 грудня 1978 року
  • Знак зодіаку: Козеріг
  • Зрост: 182 см
  • Діяльність: актор, музикант
  • Сімейний стан: неодружений
  • Хобі: обожнює кішок

Фільмографія Керемджема Дурука

Моє чуже життя (2014)

Привіт життя (2012)

Ніколи (2011)

Гострий ніж (2010)

Еліф (2008)

Два іноземця (2007)

Вітри в голові (2007)

Любовна гра (2005)

Європейська сторона (2005)

Дискографія Керемджема Дурука

2013 – Aptal Aşık

2013 – Hemen Şimdi

2011 – Hayata

2009 – Dokun

2008 – Ateşler Içinde

2006 – Aşk Bitti

2005 – Eylül (Aşk Oyunu)

2005 – Maia

2004 – Eylül

Кліпи з участю Керемджема Дурука




Нове

Модні сумки 2020: актуальні тренди

Стильна, сучасна сумка - ключова деталь модного образу, що демонструє тонкий смак своєї власниці. У цьому сезоні трендові моделі є швидше прикрасою, ніж практичною...

Догляд за шкірою ПІСЛЯ 30: ЯКІ ПРОЦЕДУРИ ТОЧНО ДАДУТЬ ЕФЕКТ

Старіти шкіра починає після 25 років. І як би страшно це не звучало, від правди нікуди не втечеш. У 30 років ми вже бачимо...

Б’юті-лікбез: все про спирти в косметиці, їх шкоду і користь

Сучасний маркетинг налаштовує покупців проти всяких штучних добавок в косметиці. Але навіть серед натуральних компонентів знаходяться ті, які стають небажаними на етикетках засобів догляду....

Сукня з кедами влітку 2020: актуальні тренди, стильні образи, фото-ідеї

Сьогодні кеди є не просто комфортним взуттям, але і стильним елементом в гардеробі. Сучасні модниці носять кеди і кросівки не тільки з джинсами, але...

Не пропусти

Підгузники замість пелюсток троянд, – Віра Кекелія з чоловіком розсмішили батьківськими буднями

Віра Кекелія і Роман Дуда виставили смішне відео, показавши, як змінилося їх життя Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з...

Базовий гардероб літа 2020: одяг, який здатний прикрасити будь-яку жінку (+15 фото)

Жінки, які стежать за модними тенденціями кожен новий сезон складають базовий гардероб. У нього входять речі, які можна поєднувати, що дозволяє створювати образи на...

Фото оголеної Дженніфер Еністон продадуть на благодійному аукціоні

Дженніфер Еністон повідомила в своєму Instagram, що її оголена фотографія буде продана на аукціоні в рамках благодійності. Знімок був зроблений в 1995 році Марком...

Помер композитор Ленні Ніхаус, відомий за фільмами Клінта Іствуда

На 91 році життя помер музикант і композитор Ленні Ніхаус. Як повідомляє сім'я Ніхаус, його не стало ще 28 травня. Він помер в хоспісі...

На Джона К’юсака напала поліція під час протестів в США

Зірка фільмів «Інтуїція» та «1408» опублікував у своєму Twitter відео з заворушень в США. За його словами, він знімав палаючу машину під час протестів,...