Турецький актор Керемджем Дурук

Турецький актор і музикант Керемджем Дурук / Keremcem Dürük народився в містечку Мугла, Туреччина, 28 грудня 1978 року. Вихований в сім’ї музикантів, Керемджем з дитинства любив музику, але головною його пристрастю було кіно.

Будучи цілеспрямованою людиною, він крок за кроком йшов до своєї мрії. Перша популярність до Керемджема прийшла після роботи у фільм “Любовна гра” (“Aşk Oyunu”). Актор зіграв головну роль у фільмі, а його напарницею на знімальному майданчику була Ясемін Ерген.

Турецький актор і музикант Керемджем Дурук

Крім роботи в кіно і концертів, у Керемджема є ще одне заняття – він працює ведучим розважальних програм і шоу на телеканалі Star TV.

Особисте життя Керемджема Дурука

У відносинах з жінками Керемджем Дурук, який входить в список найкрасивіших акторів Туреччини, має сумний досвід. У 2014 році він одружився на чарівній актрисі Сере Гювен, але їх шлюб не протримався й року. У 2017 році стало відомо, що актор зустрічається зі своєю напарницею по серіалу “Моє чуже життя” / “O Hayat Benim”Езгі Асароглу / Ezgi Asaroğlu. Однак і цим відносинам не судилося перерости в щось більше. В кінці 2017 року в турецьких ЗМІ з’явилася інформація про розрив відносин між Керемджемом і Езгі. Більш того Езги відмовилася від роботи в новому турецькому серіалі 2018 року з причини участі в ньому і Керемджема. Зараз серце Керемджема Дурука вільне.

Керемджем і актриса Езги Асароглу

  • Ім’я: Керемджем Дурук / Keremcem Dürük
  • Місце народження: Мугла, Туреччина
  • Дата народження: 28 грудня 1978 року
  • Знак зодіаку: Козеріг
  • Зрост: 182 см
  • Діяльність: актор, музикант
  • Сімейний стан: неодружений
  • Хобі: обожнює кішок

Фільмографія Керемджема Дурука

Моє чуже життя (2014)

Привіт життя (2012)

Ніколи (2011)

Гострий ніж (2010)

Еліф (2008)

Два іноземця (2007)

Вітри в голові (2007)

Любовна гра (2005)

Європейська сторона (2005)

Дискографія Керемджема Дурука

2013 – Aptal Aşık

2013 – Hemen Şimdi

2011 – Hayata

2009 – Dokun

2008 – Ateşler Içinde

2006 – Aşk Bitti

2005 – Eylül (Aşk Oyunu)

2005 – Maia

2004 – Eylül

Кліпи з участю Керемджема Дурука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *