Жіночий Журнал TRserial
Актори турецьких серіалів

Турецька актриса Гьозде Мукавелат

Турецька актриса Гьозде Мукавелат / Gözde Mukavelat народилася 9 вересня 1977 року в провінції Коджаелі. Акторську кар’єру почала в 2004 році з другорядної ролі в серіалі “Європейська сторона”.

Гьозде Мукавелат досить легко грає на майданчику, але мало хто знає, що вона володіє незвичайним талантом – у неї просто чудовий голос.

актриса турецьких серіалів Гьозде Мукавелат

Аж до 2007 року, Гьозде не отримувала запрошень в масштабні проекти і її кар’єра обмежувалася епізодичними ролями в серіалах і зйомками в рекламі. Справжній успіх прийшов у 2007 році, коли дівчину запросили на одну з головних ролей в серіалі “На задньому ряду”.

Гьозде Мукавелат в турецькому серіалі Маленька наречена

У 2013 році Гьозде Мукавелат почала зніматися в серіалі “Маленька наречена”, в ролі Мелек. Серіал отримав масу позитивних відгуків після виходу на турецькому телебаченні, проте Гьозде відмовилася зніматися в новому сезоні.

У 2015 році новий успішний для Гьозде Мукавелат проект – серіал “Діагноз: Майже не закохані”.

Гьозде Мукавелат в турецькому серіалі Діагноз Майже не закохані

Фільмографія Гьозде Мукавелат

Діагноз: Майже не закохані (2015)

Великий сищик Філінта (2014 року)

Маленька наречена (2013)

Незабутній (2009)

На задньому ряду (2007)

Лікарі (2006)

Мій улюблений брехун (2006)

Європейська сторона (2004)

Подібні публікації

Як поводиться Асли Енвер на знімальному майданчику

admin

Серена Сарики зробила жорстку заяву

admin

Актрису з “Забороненого плоду” намагалися викрасти

admin