Жіночий Журнал TRserial
Актори турецьких серіалів

Турецька актриса Дуйгу Йетіш

Дуйгу Йетіш / Duygu Yetiş народилася 23 березня 1984 року в Стамбулі. Закінчила Театральне відділення консерваторії Університету Халіча.

Свою телевізійну кар’єру Дуйгу початку в 2001 році вона зіграла одну з другорядних ролей в короткому серіалі Tatlı Hayat.

Перший успішний серіал для Дуйгу Йетіш “Під час дощу” вийшов на екрани в 2004 році, а її партнерами на знімальному майданчику були Еге Айдан і Йилдиз Каплан.

актриса серіалів Дуйгу Йетіш

Кар’єра молодої актриси розвивається досить успішно і, незважаючи на популярність і зоряний статус, вона ніколи не відмовляється від другорядних ролей. Дуйгу впевнена, що кожна роль – це частинка її життя.

У 2015 році Дуйгу Йетіш була запрошена на головну роль в серіалі “Діагноз: Майже не закохані” / “Acil aşk aranıyor“, де її партнерами були сучасні зірки турецького кінематографа – Серхат Теоман і Серенай Акташ.

Дуйгу Йетіш і Серхат Теоман в серіалі

У Дуйгу Йетіш є хобі, вона колекціонує картини і маски.

Особисте життя Дуйгу Йетіш

Дуйгу Йетіш молода і красива дівчина й не дивно, що їй вдалося за короткий час завоювати серця багатьох шанувальників. Молода актриса не відкриває доступ до інформації про своє особисте життя для представників ЗМІ. Відомо, що у неї були короткі романи з Аналі Огюлю і Кенаном Імірзалиоглу. Але в особистому житті Дуйгу пощастило не так як в роботі.

Дуйгу Йетіш дуже гарна турецька актриса

Варто відзначити, що турецькі ЗМІ пов’язували Дуйгу Йетіш з Серхат Теоманом, нібито їх відносини на знімальному майданчику реалізувалися і в реальному житті. Однак, як запевняють і Дуйгу, і Серхат – це не більше ніж домисли.

Нещодавно у Дуйгу з’явився новий бойфренд – Бендіс Корай, соліст популярної музичної групи. Папарацці неодноразово бачили їх разом. Те що в стосунках є місце не тільки дружбу молоді люди не приховують, однак на запитання журналістів відповідати відмовляються.

турецька актриса Дуйгу Йетіш

Фільмографія актриси Дуйгу Йетіш

Хаос в банкетному залі (2018)

Айла: Дочка війни (2017)

Коло (2017)

Діагноз: Майже не закохані (2015)

Сини Аналі (2014 року)

Галіп Дервіш (2013)

Крем (2012)

Моя мама (2007)

Гюльпаре (2006)

Під час дощу (2004)

Подібні публікації

Як поводиться Асли Енвер на знімальному майданчику

admin

Серена Сарики зробила жорстку заяву

admin

Актрису з “Забороненого плоду” намагалися викрасти

admin