Турецька актриса Дуйгу Йетіш

Дуйгу Йетіш / Duygu Yetiş народилася 23 березня 1984 року в Стамбулі. Закінчила Театральне відділення консерваторії Університету Халіча.

Свою телевізійну кар’єру Дуйгу початку в 2001 році вона зіграла одну з другорядних ролей в короткому серіалі Tatlı Hayat.

Перший успішний серіал для Дуйгу Йетіш “Під час дощу” вийшов на екрани в 2004 році, а її партнерами на знімальному майданчику були Еге Айдан і Йилдиз Каплан.

актриса серіалів Дуйгу Йетіш

Кар’єра молодої актриси розвивається досить успішно і, незважаючи на популярність і зоряний статус, вона ніколи не відмовляється від другорядних ролей. Дуйгу впевнена, що кожна роль – це частинка її життя.

У 2015 році Дуйгу Йетіш була запрошена на головну роль в серіалі “Діагноз: Майже не закохані” / “Acil aşk aranıyor“, де її партнерами були сучасні зірки турецького кінематографа – Серхат Теоман і Серенай Акташ.

Дуйгу Йетіш і Серхат Теоман в серіалі

У Дуйгу Йетіш є хобі, вона колекціонує картини і маски.

Особисте життя Дуйгу Йетіш

Дуйгу Йетіш молода і красива дівчина й не дивно, що їй вдалося за короткий час завоювати серця багатьох шанувальників. Молода актриса не відкриває доступ до інформації про своє особисте життя для представників ЗМІ. Відомо, що у неї були короткі романи з Аналі Огюлю і Кенаном Імірзалиоглу. Але в особистому житті Дуйгу пощастило не так як в роботі.

Дуйгу Йетіш дуже гарна турецька актриса

Варто відзначити, що турецькі ЗМІ пов’язували Дуйгу Йетіш з Серхат Теоманом, нібито їх відносини на знімальному майданчику реалізувалися і в реальному житті. Однак, як запевняють і Дуйгу, і Серхат – це не більше ніж домисли.

Нещодавно у Дуйгу з’явився новий бойфренд – Бендіс Корай, соліст популярної музичної групи. Папарацці неодноразово бачили їх разом. Те що в стосунках є місце не тільки дружбу молоді люди не приховують, однак на запитання журналістів відповідати відмовляються.

турецька актриса Дуйгу Йетіш

Фільмографія актриси Дуйгу Йетіш

Хаос в банкетному залі (2018)

Айла: Дочка війни (2017)

Коло (2017)

Діагноз: Майже не закохані (2015)

Сини Аналі (2014 року)

Галіп Дервіш (2013)

Крем (2012)

Моя мама (2007)

Гюльпаре (2006)

Під час дощу (2004)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *