Понеділок, 10 Серпня, 2020

Класичний стиль: Популярні моделі суконь, які завжди в моді

Хочете поповнити свій гардероб ідеальною сукнею, яка ніколи не вийде з моди? Тоді дочитайте цю статтю до кінця і дізнаєтеся, до яких моделей варто...

Нове

Топ-5 светрів на осінь-зиму 2020 року, щоб виглядати стильно

До осені всього нічого, тому купувати трендові речі я рекомендую прямо зараз. Адже з кожним днем ​​ціна буде рости. Светр - це теплий і...

Красиве і модне фарбування для шатенок 2020

Яскраві і виразні шатенки в новому сезоні можуть перетворити свій колір волосся, додати йому блиск і привабливість за допомогою трендового фарбування, яке в новому...

Модні тенденції фарбування волосся сезону осінь-зима 2020/2021

Наближається кінець літа, а значить не за горами новий сезон і нові тенденції, в області фарбування волосся в тому числі. Які тренди чекають нас...

Млинці на сніданок!

Млинці - це улюблені ласощі як дітей, так і дорослих. Основна перевага цієї страви полягає в різноманітті начинок. Можна готувати млинці з варенням, джемом,...

Турецька акторка Нургюль Ешилчай

Красуня і талановита актриса Нургюль Ешилчай / Nurgül Yesilçay (Nurgül дослівно перекладається, як зелений чай) відома не тільки в Туреччині, але і в багатьох країнах світу. Її шанувальники є практично на всіх материках.

Народилася Нургюль 26 березня 1976 року в невеликому містечку Афьонкарахісар, яке розташоване на заході Туреччини. В ранньому дитинстві батьки дівчинки прийняли рішення перебратися в Ізмір, де власне і пройшли її ранні роки.

Після закінчення школи, Нургюль вступила до престижного Анатолійського театрального інституту, навчання в якому допомогло розкрити талант актриси.

Кар’єра майбутньої зірки турецького кіно, почалася в 1998 році. І варто визнати, що старт був вельми успішним. І критики, і глядачі полюбили чарівну Нургюль за її м’яку посмішку і талант перевтілення – її гра на знімальному майданчику наповнена емоціями і щирістю.

Примітно, що перший фільм з Нургюль у 1998 році мав символічну назву, немов описував її майбутнє – “Все буде добре”. Усього в активі зірки турецького кіно, ролі у більш ніж 20 фільмах і серіалах, найбільш відомими і популярними з яких є мелодрама “Уламки щастя” і історична сага “Величне століття. Нова володарка”. За свої творчі роботи Нургюль Ешилчай неодноразово отримувала головні премії на кінофестивалях.

Турецька акторка Нургюль Ешилчай в популярному серіалі Уламки щастя

Головною нагородою у творчому житті турецької актриси стала премія “Найкраща акторка” на 45-му золотому кінофестивалі Анталії. Також Нургюль відзначалась нагородою Golden Boll Award for Best Actress в 2005 році.

Особисте життя Нургюль Ешилчай

Нургюль Ешилчай була одружена з колегою по кіно-цеху Джемом Єзером. Її обранець був старше Нургюль на сімнадцять років. Раніше Джем перебував у шлюбі з Селін Дельмен. Стосунки у Нургюль і Джема не склалися і, незважаючи на народження сина (Осман народився в 2005 році), у 2010 році пара оголосила про повний розрив. Син став для Нургюль єдиним чоловіком у світі, і вона весь вільний час віддає йому.

Незважаючи на наявність величезної армії шанувальників, Нургюль не поспішає починати відносини. В одному з останніх інтерв’ю вона заявила, що ніколи не буде будувати відносини з одруженим чоловіком, так як це в підсумку приносить неймовірні страждання.

Турецька акторка Нургюль Ешилчай в популярному серіалі Кьосем

Фільмографія Нургюль Ешилчай

Все буде добре (1998)

Друга весна (2001)

Водоспад (2001)

90-60-90 (2001)

Особняк з виноградними лозами (2002-2003)

Острів ангелів (2004)

Тимчасова наречена (2005)

Розкажи Стамбул (2005)

Наречена (2007)

Поїзди Адама (2007)

На краю у раю (2007)

Рана від розлуки (2009)

7 чоловіків для Хурмуз (2009)

Любов і покарання (2010)

Чинара (2012)

Султан (2012)

Червона любов (2013)

Вбивство (2014)

Уламки щастя (2014)

Ніч (2014)

Величне століття. Нова володарка (2016)




Нове

Топ-5 светрів на осінь-зиму 2020 року, щоб виглядати стильно

До осені всього нічого, тому купувати трендові речі я рекомендую прямо зараз. Адже з кожним днем ​​ціна буде рости. Светр - це теплий і...

Красиве і модне фарбування для шатенок 2020

Яскраві і виразні шатенки в новому сезоні можуть перетворити свій колір волосся, додати йому блиск і привабливість за допомогою трендового фарбування, яке в новому...

Модні тенденції фарбування волосся сезону осінь-зима 2020/2021

Наближається кінець літа, а значить не за горами новий сезон і нові тенденції, в області фарбування волосся в тому числі. Які тренди чекають нас...

Млинці на сніданок!

Млинці - це улюблені ласощі як дітей, так і дорослих. Основна перевага цієї страви полягає в різноманітті начинок. Можна готувати млинці з варенням, джемом,...

Не пропусти

Постійне відчуття голоду: покроковий план порятунку

Чому бувають дні, коли їсти хочеться весь час? Голод - сам по собі неприємне відчуття. А якщо відчуваєш його постійно, це може зіпсувати життя...

Ольга Сумська зізналася, чому відмовилася від уколів краси і поділилася секретами догляду

53-річна Ольга Сумська може похвалитися ефектною зовнішністю – роки не мають влади над нею, і вона виглядає моложаво і квітучо, подаючи приклад іншим жінкам....

Вікторія Маремуха розірвала стосунки з коханим, за якого збиралася вийти заміж

Ще зовсім нещодавно фіналістка 2 сезону реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" та ведуча Вікторія Маремуха збиралася заміж за француза Луї. Тепер же стало відомо, що пара...

″Ніби збила машина″, – Пікалов з Кварталу 95 розповів, як перехворів на COVID-19

Український комік, учасник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов заявив, що перехворів на коронавірус. Повідомляє znaj.ua. Так, за словами артиста, він переніс хворобу в середній формі...

“Коли ти закохана, думаєш, що зможеш вплинути”. Булітко розповіла про алкозалежність ексбойфренда

Актриса "Дизель Шоу", ексучасниця "Танців із зірками" на "1+1" Вікторія Булітко в інтерв'ю "Факти ICTV" розповіла, що раніше мала стосунки з алкозалежною людиною. Повідомляє...