Жіночий Журнал TRserial
Актори турецьких серіалів

Турецька акторка Нургюль Ешилчай

Красуня і талановита актриса Нургюль Ешилчай / Nurgül Yesilçay (Nurgül дослівно перекладається, як зелений чай) відома не тільки в Туреччині, але і в багатьох країнах світу. Її шанувальники є практично на всіх материках.

Народилася Нургюль 26 березня 1976 року в невеликому містечку Афьонкарахісар, яке розташоване на заході Туреччини. В ранньому дитинстві батьки дівчинки прийняли рішення перебратися в Ізмір, де власне і пройшли її ранні роки.

Після закінчення школи, Нургюль вступила до престижного Анатолійського театрального інституту, навчання в якому допомогло розкрити талант актриси.

Кар’єра майбутньої зірки турецького кіно, почалася в 1998 році. І варто визнати, що старт був вельми успішним. І критики, і глядачі полюбили чарівну Нургюль за її м’яку посмішку і талант перевтілення – її гра на знімальному майданчику наповнена емоціями і щирістю.

Примітно, що перший фільм з Нургюль у 1998 році мав символічну назву, немов описував її майбутнє – “Все буде добре”. Усього в активі зірки турецького кіно, ролі у більш ніж 20 фільмах і серіалах, найбільш відомими і популярними з яких є мелодрама “Уламки щастя” і історична сага “Величне століття. Нова володарка”. За свої творчі роботи Нургюль Ешилчай неодноразово отримувала головні премії на кінофестивалях.

Турецька акторка Нургюль Ешилчай в популярному серіалі Уламки щастя

Головною нагородою у творчому житті турецької актриси стала премія “Найкраща акторка” на 45-му золотому кінофестивалі Анталії. Також Нургюль відзначалась нагородою Golden Boll Award for Best Actress в 2005 році.

Особисте життя Нургюль Ешилчай

Нургюль Ешилчай була одружена з колегою по кіно-цеху Джемом Єзером. Її обранець був старше Нургюль на сімнадцять років. Раніше Джем перебував у шлюбі з Селін Дельмен. Стосунки у Нургюль і Джема не склалися і, незважаючи на народження сина (Осман народився в 2005 році), у 2010 році пара оголосила про повний розрив. Син став для Нургюль єдиним чоловіком у світі, і вона весь вільний час віддає йому.

Незважаючи на наявність величезної армії шанувальників, Нургюль не поспішає починати відносини. В одному з останніх інтерв’ю вона заявила, що ніколи не буде будувати відносини з одруженим чоловіком, так як це в підсумку приносить неймовірні страждання.

Турецька акторка Нургюль Ешилчай в популярному серіалі Кьосем

Фільмографія Нургюль Ешилчай

Все буде добре (1998)

Друга весна (2001)

Водоспад (2001)

90-60-90 (2001)

Особняк з виноградними лозами (2002-2003)

Острів ангелів (2004)

Тимчасова наречена (2005)

Розкажи Стамбул (2005)

Наречена (2007)

Поїзди Адама (2007)

На краю у раю (2007)

Рана від розлуки (2009)

7 чоловіків для Хурмуз (2009)

Любов і покарання (2010)

Чинара (2012)

Султан (2012)

Червона любов (2013)

Вбивство (2014)

Уламки щастя (2014)

Ніч (2014)

Величне століття. Нова володарка (2016)

Подібні публікації

Як поводиться Асли Енвер на знімальному майданчику

admin

Серена Сарики зробила жорстку заяву

admin

Актрису з “Забороненого плоду” намагалися викрасти

admin