Турецька акторка Езгі Асароглу / Ezgi Asaroğlu

Актриса турецьких серіалів Езгі Асароглу народилася 18 червня 1987 року в Ізмірі. Освіту, майбутня зірка турецьких серіалів, отримала в знаменитому Стамбульському університеті на факультеті мистецтв.

Актриса турецьких серіалів Езгі АсароглуПершими талант Езгі Асароглу помітили телевізійники, які підбирали акторів для зйомок рекламних роликів.

Юна Езгі отримувала величезну кількість пропозицій знятися в рекламних роликах і ніколи не відмовлялася від цікавої роботи. Дівчина рекламувала косметику, кока-колу, мобільні телефони і навіть меблі.

Кінокар’єра Езгі почалася з невеликої ролі в серіалі “Мій найкращий друг”. Але зірка турецької актриси яскраво спалахнула після її появи в серіалі “Менекше і Халіль” в ролі Канай.

популярна в Туреччині актриса Езгі Асароглу

Езгі Асароглу відома більшості глядачів як виконавиця головних ролей у серіалах “1001 ніч” і “Моє чуже життя”, де її партнерами на знімальному майданчику були такі зірки турецького кіно, як Томріс Інджер, Меріх Ермакастар, Джанан Ергудер.

Фільмографія Езгі Асароглу

Моє чуже життя (Бахар) (2014 – …)

Рятуючись від дощу (2013)

Справи, справи (2012)

Лейла і Меджнун (2011)

1001 ніч (Дуру) (2008)

Менекше і Халіль (Канай) (2007)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *