Нове

Традиційний угорський рецепт

Пропонуємо рецепт дуже смачної страви угорської кухні, яка підкорить всіх своїм смаком і подачою. Блюдо запікається в духовці, викладається у формі шарами, які повторюються два рази. Це повноцінне блюдо для ситного обіду в колі сім’ї. Знадобиться набір самих простих продуктів, які просто ідеально поєднуються між собою. Виглядає такий обід дуже апетитно і оригінально, точно здивує ваших рідних

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Яйця – 6 шт.
  • Мисливські ковбаски – 300 г
  • Рослинна олія – ​​2 ст.л.
  • Вершкове масло – 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, чорний перець, солодкий перець) – за смаком
  • Сметана – 400 г
  • Петрушка – для подачі

Приготування:

Головки цибулі очистіть, наріжте тонкими четвертинками або півкільцями, обсмажте в олії до напівпрозорості і легкої золотистості, посоліть.

Бульби картоплі відваріть в шкірці 20 хвилин після кипіння води, очистіть, наріжте кружальцями. Форму для запікання змастіть розтопленим вершковим маслом, на дно викладіть половину відвареної картоплі.

Присипте слайси паприкою, сіллю і меленим перцем, зверху викладіть частина тушкованої цибулі, рівномірно її розподіліть.

Яйця заздалегідь відваріть “круто”, очистіть, наріжте пластинками, покладіть на прошарок цибулі.

Поруч з яйцями викладіть кружечки мисливських ковбасок.

Яйця і ковбаски покрийте сметаною, наносячи її у вигляді спіралі або сітки.

Далі знову сформуйте шар з картопляних слайсів. Присипте їх паприкою, сіллю і перцем.

На картоплю викладіть другу половину яєць і ковбасок, також зробіть смужки зі сметани.

Форму закрийте щільно фольгою, поставте в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте 40-45 хвилин.

Готову страву присипте свіжою зеленню, подайте на стіл.

Нове

Популярне