Нове

Тефтелі з грибами: смачно і оригінально

Сьогодні хочу поділиться рецептом тефтелей з грибами в соусі. Завдяки грибам тефтелі виходять соковитими, ароматними, дуже смачними, і незвичайними в розрізі. Такі тефтелі навіть і на святковий стіл можна подати.

Інгредієнти:

  • Гриби 200 гр.
  • Фарш 500 гр.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Сметана 1 ч.л.
  • Цибулина 1 шт.
  • Часник 2-3 зуб.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вода 200 мл.

Приготування:

  • У миску кладемо 500 грам фаршу, 1 цибулину і пару зубчиків часнику подрібнюємо блендером, додаємо в фарш половину ч.л. солі, чорний перець, для соковитості я завжди додаю 1 ч.л. сметани.
  • Все перемішуємо.
  • Фарш готовий. Найкраще взяти маленькі печериці, можна взяти звичайні великі, але потрібно їх розрізати на відповідні скибочки.
  • Беремо трохи фаршу кладемо грибочок і загортаємо грибок в фарш.
  • Деко змащуємо рослинною олією, тефтелі обвалюємо в борошні і кладемо на деко. Ставимо в духовку на 10-15 хвилин. У миску вливаємо 200 мл гарячої води, додаємо 2 ст.л. томатної пасти, трохи солі, спеції, я додаю чорний перець.
  • Перемішуємо. Минуло 10 хвилин, тефтелі дістаємо і заливаємо томатним соусом. Ставимо в духовку і готуємо ще 30 хвилин при 200 градусах або орієнтуйтеся по своїй духовці.
  • Тепер готові тюфтельки подаємо з будь-яким гарніром. Грибочок всередині стає ніжним і просочує своїм ароматом фарш.

Смачного!

Також читайте: ЛАВАШ З ГРИБНОЮ НАЧИНКОЮ

Нове

Популярне