Запрошуємо вас відкрити для себе неперевершений смак грибів з нашим рецептом. Ця страва не лише проста у приготуванні, але й здатна вразити ваші смакові рецептори найчистішим грибним ароматом та неперевершеним смаком. Здавайтеся насолоді та готуйте цей простий, але чарівний рецепт, який стане ідеальним доповненням до будь-якого столу.
Інгредієнти:
- Гриби “вишеньки” – 300 г
- Ріпчаста цибуля – 1 шт
- Рослинна олія – 3 ст. л
- Сіль, перець – на свій смак
- Зелень – за бажанням
Приготування:
Розділяємо вишеньки на декілька частин і промиваємо. Просушуємо паперовими рушниками. Відокремлюємо гриби один від одного. Великі вишеньки розріжте. Якщо основи ніжок дуже щільні, видаляємо їх. Нарізаємо цибулю. Смажимо її з олією на середньому вогні до напівпрозорості. Викладаємо у сковороду з луком гриби та перемішуємо. Через 2–3 хвилини, коли вишеньки віддадуть сік, приправляємо сіллю і сумішшю перців. Смажимо, помішуючи, ще 5–10 хвилин. Вишеньки повинні трошки підрум’янитися, а рідина повністю або майже повністю випаруватися. Прикрашаємо зеленню.