Для приготування нам знадобиться:
- Шпроти – 1 банка (120 г);
- Відварене куряче яйце – 2 шт.;
- Відварена морква – 1 шт;
- Плавлений сир – 1 шт. (100 г);
- Цибуля – 1 шт;
- Майонез – 20 г (1-1,5 ст.л.);
- Кріп – 15 г
Приготування:
На дрібній тертці натираємо моркву, курячі яйця, плавлений сир. Зі шпрот зливаємо олію і розминаємо їх вилкою. Цибулю пропускаємо через подрібнювач. Кріп дрібно шаткуємо.
Змішуємо всі інгредієнти в глибокій ємності, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Отриману намазку подаємо до столу із підсушеним хлібом (тостом) або солоними крекерами.
Смачного!!!