Літо – це час морозива! І я вам пропоную приготувати його дома і всього лише з двох складових. Такі ласощі легко приготує навіть дитина. А смак у нього просто незрівнянний – насичений, ягідний, яскравий, ароматний і з мінімальною кількістю цукру. Для цього морозива можна взяти будь-які ягоди або їх поєднання як у мене. У ньому немає вершків, масла і купи цукру, але тим не менше морозиво дуже смачне. Готуйте з любов’ю!
Інгредієнти
- 320 г замороженої полуниці
- 140 г замороженої вишні
- трохи згущеного молока
Приготування
- Заморожені ягоди перекласти в чашу блендера. Додати за смаком згущене молоко (я додала 3 столові ложки і мені цього вистачило). Ягоди я виклала не всі відразу, щоб блендер зміг впоратися.
- Якщо ви хочете морозиво зовсім без цукру, то замість згущеного молока додайте йогурт без добавок.
- Збити блендером, періодично зупиняти і перемішувати масу лопаткою.
- От і все. М’яке ароматне морозиво готово! Можна їсти так …
- … а можна ще трохи заморозити.
- Прибрати в морозилку на пару годин.
Смачного!