Цей рецепт фунчози з куркою та овочами вкрай простий у приготуванні, і виручить вас, коли захочеться щось смачного та корисного. Спробуйте його приготувати і ви відчуєте аромат справжньої азійської кухні!
Інгредієнти:
- Фунчоза – 100 гр
- Філе курки – 300 гр
- Морква – 1/2 шт
- Кабачок – 1/2 шт
- Болгарський перець – 1/2 шт
- Часник – 2 зубчики
- Рослинна олія – для смаження
- Соєвий соус – 5-6 ст.л
- Солодкий Чилі – на свій смак
- Сіль, перець – на свій смак
Приготування:
Соломкою нарізаємо моркву, цибулю, кабачок, перець, дрібно нарізуємо часник і філе на смужки. Фунчозу замочуємо в окропі на 12 хвилин. Розпочинаємо з обсмаження цибулі, через кілька хвилин додаємо філе, солимо, перчимо, потім моркву, через кілька хвилин перець, кабачок (тушкуємо овочі до необхідної м’якості). Промиваємо фунчозу (холодною водою). До овочів додаємо часник, з’єднуємо з фунчозою, заливаємо соєвим, кунжутним маслом (за бажанням) та солодким Чилі. Перемішуємо, тримаємо на вогні кілька хвилин, посипаємо кунжутом.