Інгредієнти:
- Картопля відварна 4 шт
- Яйця відварні 4 шт
- Гриби 200 г
- Сир 200 г
- Мариновані огірки 100 г
- Зелень 30 г
- Майонез за смаком
- Цибуля 1 шт
- Сіль перець
- Зелена цибуля 3-4 шт
- Гірчиця 1 чайна ложка
Приготування:
- Заздалегідь відварити картоплю в мундирах в підсоленій воді і яйця.
- Жаримо цибулю до золотистого кольору. Гриби відправляємо на сковороду без олії і даємо воді випаруватися. З’єднуємо обидва інгредієнти. Сіль, перець за смаком. Обсмажити на середньому вогні.
- Заправка: з’єднати майонез, гірчицю, нарізану зелень. Перемішати.
Збираємо салат.
– перший шар: картопля (на тертці), з’єднана з частиною заправки;
– другий шар: гриби з цибулею (остиглі);
– третій шар: нарізані мариновані огірки;
– четвертий: відварені яйця (через велику або дрібну тертку). Верх злегка промазати заправкою.
- Верх затерти сиром. По краю пройтися заправкою і нарізаною зеленою цибулею.
- Салат затягнути плівкою і відправити в холодильник на кілька годин.
Ось, яка краса і смакота у нас вийшла!
Смачного!
Також читайте: НЕЗВИЧАЙНИЙ РЕЦЕПТ “ОЛІВ’Є” З МАРИНОВАНИМИ ГРИБАМИ І КАРБОНАДОМ