Нове

Салат “Грибочки під шубою”

 

Інгредієнти:

  • Картопля відварна 4 шт
  • Яйця відварні 4 шт
  • Гриби 200 г
  • Сир 200 г
  • Мариновані огірки 100 г
  • Зелень 30 г
  • Майонез за смаком
  • Цибуля 1 шт
  • Сіль перець
  • Зелена цибуля 3-4 шт
  • Гірчиця 1 чайна ложка

Приготування:

  • Заздалегідь відварити картоплю в мундирах в підсоленій воді і яйця.
  • Жаримо цибулю до золотистого кольору. Гриби відправляємо на сковороду без олії і даємо воді випаруватися. З’єднуємо обидва інгредієнти. Сіль, перець за смаком. Обсмажити на середньому вогні.
  • Заправка: з’єднати майонез, гірчицю, нарізану зелень. Перемішати.

Збираємо салат.

– перший шар: картопля (на тертці), з’єднана з частиною заправки;

– другий шар: гриби з цибулею (остиглі);

– третій шар: нарізані мариновані огірки;

– четвертий: відварені яйця (через велику або дрібну тертку). Верх злегка промазати заправкою.

  • Верх затерти сиром. По краю пройтися заправкою і нарізаною зеленою цибулею.
  • Салат затягнути плівкою і відправити в холодильник на кілька годин.

Ось, яка краса і смакота у нас вийшла!

Смачного!

Також читайте: НЕЗВИЧАЙНИЙ РЕЦЕПТ “ОЛІВ’Є” З МАРИНОВАНИМИ ГРИБАМИ І КАРБОНАДОМ

Нове

Популярне