Нове

Просто змішала манку з кавою: виходить смачний та недорогий десерт до чаю

А ви коли-небудь змішували ці два прості інгредієнти? Манку та каву. Я одного разу спробувала і тепер цей рецепт один з улюблених десертів.

Інгредієнти:

  • Яйце – 3 штуки
  • Сметана – 2 столові ложки з гіркою
  • Цукор – 3 столові ложки
  • Сіль – щіпка
  • Кава розчинна – 1 столова ложка, за бажанням можна додати трохи більше, буде більш насичений смак.
  • Вода окріп – 1 столова ложка
  • Манна крупа – 270 (+/-20 г ) г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Масло вершкового змастити форму – 10 г

Приготування:

Яйця необхідно збити вінчиком. Додати сметану (у мене домашня), цукор, дрібку солі (трохи-трохи) і столову ложку Вашої улюбленої розчинної кави.

Каву потрібно розчинити в одній столовій ложці окропу, а потім додати в яєчно-сметанну суміш, перемішати.

Після цього додаємо манну крупу і розпушувач. Тісто має вийти не рідким, трохи густішим, ніж на оладки.

Форму змащуємо вершковим маслом,викла даємо тісто, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Готовий манник виймаємо із духовки, за бажанням посипаємо цукровою пудрою або поливаємо сіткою розтопленого шоколаду. Ми обійшлися без додаткових солодких інгредієнтів.

Смачного!

Нове

Популярне