Нове

Перець фарширований курячою грудкою та овочами!

Перець фарширують чим душа забажає, все залежить від смакових уподобань. Я пропоную приготувати перець, фарширований курячим філе і овочами, який відмінно підійде до обіду або вечері.

Складові:

  • Перець болгарський – 6-7 шт.
  • Філе курячої грудки – 500 г
  • Молодий кабачок – 1 шт. (Невеликий)
  • Помідори – 8-10 (невеликих)
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2-3 шт. (~ 350 г)
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка) – за смаком
  • Сметана 15% – 200 мл
  • Сіль, перець – за смаком
  • Вода

Приготування:

  • Куряче філе добре вимити, обсушити і дрібно нарізати.
  • Ріпчасту цибулю дрібно нарізати кубиками.
  • Моркву натерти на великій або середній тертці.
  • Кабачок, очистити від шкірки і натерти на середній або дрібній тертці.
  • З’єднуємо всі компоненти (куряче філе, цибуля, морква, кабачок) в глибокій мисці, додаємо сіль, чорний перець і свіжу зелень за смаком.
  • Перець вимити, зрізати верхню частину і видалити насіння.
  • Приготовленою начинкою щільно фаршируємо перці і вкладаємо їх в каструлю зрізом вгору.
  • Для приготування соусу нам буде потрібно 8-10 невеликих томатів. Помідори миємо робимо невеликі хрестоподібні надрізи, заливаємо окропом, даємо постояти кілька секунд. Знімаємо шкірку.
  • Томати подрібнюємо в блендері.
  • До подрібнених томатів додаємо сметану, сіль і чорний перець. Добре перемішуємо.
  • Фарширований перець заливаємо соусом.
  • При необхідності в соус можна додати трохи води. Ставимо каструлю на плиту доводимо до кипіння, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 50 хвилин.

Смачного!

Також читайте: ФАРШИРОВАНИЙ ПЕРЕЦЬ І КАБАЧКИ. ДУЖЕ СМАЧНА НАЧИНКА

Нове

Популярне