Смак просто неймовірний, не передати словами. А готується швидко та простіше простого. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Баклажани – 1 штука
- Червона цибуля – 1/2 штуки
- Сік лимона – 1 ст. ложка
- Солодкий перець – 1 штука
- Гострий перець -1/2 штуки
- Помідори – 200 г
- Сіль та чорний мелений перець – за смаком
- Петрушка – пучок
- Оливкова олія – для заправки
Приготування:
Баклажан нарізаємо на шматочки середнього розміру, викладаємо на суху сковороду та обсмажуємо.
Червону цибулю нарізаємо півкільцями та перекладаємо в миску. Вливаємо сік лимона.
У сковороду з баклажанами вливаємо олію, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Солодкий перець та гострий перець нарізаємо та відправляємо в миску до цибулі.
Помідори нарізаємо та викладаємо в миску.
Додаємо готові баклажани та подрібнену петрушку. Солимо, перчимо і поливаємо оливковою олією.
Ретельно все розмішуємо та подаємо до столу!
Смачного!