Українська актриса Ольга Сумська обожнює готувати: вона часто ділиться рецептами, які вже підкорили її саму простотою в приготуванні, а також її сім’ю – неймовірним смаком. Якщо спробуєш – неможливо зупинитися! Повідомляє «РБК-Україна».
Наприклад, Ольга згадала, що в дитинстві у неї було одне улюблене блюдо: яйця-грибочки. Зараз від нього в захваті чоловік Сумської Віталій Борисюк. Рецепт цієї страви зовсім не складний, робиться швидко – і всі члени сім’ї в захваті.
І ось – черговий кулінарний шедевр від Сумської. Цього разу актриса готує десерт. Результати своїх праць Ольга запостила в Instagram разом зі своїм селфі.
Важко сказати, яке фото викликало більше захоплення: портрет актриси або картинка з яблуками. Фанати засипали Сумську компліментами і назвали, як зазвичай, неймовірною красунею. А от яблука всім захотілося приготувати вдома.
Переглянути цей допис в Instagram
Рецепт яблук у вині від Ольги Сумської
“Не можу не поділитись гарним рецептом зі зйомок моєї кулінарної програми. Отже, готуємо запечені яблука з чорносливом і курагою з білим вином. Тож, почистимо яблука (голден), робимо луночки, начиняємо чорносливом (можна додати грецькі горішки), обкладаємо курагою і заливаємо білим вином наполовину з водою(150/150), додавши корицю і трохи цукру (стевії)… Запікаємо 30-40хв… М-м-м-м-м! Це фантастика! Смачного!”, – простим рецептом поділилася Ольга.