Понеділок, 20 Травня, 2024

Нове

Креветки в часниковому соусі

Приготування креветок у часниковому соусі – це чудовий спосіб насолодитися багатим смаком морепродуктів. Цей рецепт не лише надасть вашій страві більше смаку, а й стане прекрасним варіантом для швидкого та смачного обіду.

Інгредієнти:

  • Креветки очищені – 500 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Мелений червоний перець – 1 щіпка
  • Білий винний оцет – 0,3 стакана
  • Свіжа петрушка – 50 г
  • Сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Розігріваємо велику сковорідку. Додаємо дрібно нарізаний часник та червоний перець і смажимо близько 3-4 хвилин. Очищені креветки, сіль та перець відправляємо у каструлю й варимо від 2 до 3 хвилин. Дістаємо креветки з каструлі та відкладаємо в сторону. Додаємо до просмаженого часнику в сковорідку оцет та лимонний сік і доводимо до кипіння. Перекладаємо креветки в сковорідку, додаємо нарізану петрушку. Добре перемішуємо та додаємо сіль та перець на свій смак.



Нове


Популярне