Приготувала на пробу цю смакоту до чаю – з’їли все до останньої крихти! Сирні ласощі виходять ніжними, ніби тануть у роті, повітряними і дуже-дуже смачними! Готується без борошна та желатину.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 3 штуки
- Цукровий пісок – 150 грам
- Сіль – щіпка
- Сир – 500 грам
- Лимонна цедра
- Кукурудзяний крохмаль – 70 грамів
- Полуниця (або будь-які інші фрукти/ягоди) – 250 грамів
- Цукрова пудра
Приготування:
У ємність виливаємо яйця, висипаємо цукор, сіль і збиваємо за допомогою міксера.
В іншу ємність викладаємо сир, натираємо лимонну цедру та збиваємо міксером.
Додаємо яєчну суміш і збиваємо міксером.
Через ситець висипаємо кукурудзяний крохмаль і розмішуємо лопаткою.
Полуницю чи будь-які інші фрукти/ягоди нарізаємо на маленькі кубики і викладаємо в заготовлене тісто, розмішуємо.
Викладаємо у форму двадцяти сантиметрів і зверху посипаємо ще трохи нарізаними ягодами. Запікаємо сорок п’ять хвилин, при температурі сто вісімдесят градус.
Залишаємо до повного охолодження. Потім прикрашаємо цукровою пудрою.
Смачного!