Четвер, 30 Травня, 2024

Нове

Ароматні реберця в пиві з цибулею запечені в духовці. Виходять дуже м’якими, соковитими і пікантними

Такі реберця виходять дуже м’якими, соковитими, ароматними і пікантними. Ви можете їх зробити на вечерю, свято або пікнік – на грилі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • реберця свинні, 1 кг;
  • пиво, 1 стакан;
  • масло рослинне, 1 ч.л;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • гірчиця, 1 ст.л;
  • цибуля, 1 шт.

Процес приготування

Реберця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порції.

Цибулю ріжемо півкільцями і додаємо до м’яса. Також додаємо сіль, перець, спеції, гірчицю, наливаємо пиво і все добре перемішуємо.

Зверху на м’ясо ставимо тарілку, на неї – гніт і залишаємо таким чином на 1 – 2 години.

Викладаємо реберця з цибулею в форму, запікаємо при 200 градусах до готовності.

Порада: якщо ви вирішите зробити це блюдо на грилі, тоді при обсмажуванні реберець, періодично поливайте маринадом з пивом – так м’ясо буде соковите і ароматне. Якщо вам подобається контраст в смаку, додайте в маринад ще столову ложку меду – буде багатий аромат і смак. Таким чином можна запікати не тільки реберця, але і будь-яке інше м’ясо, наприклад – курячі стегна і ніжки, крильця. Смачно виходить і в духовці, і на грилі і просто на багатті.


Джерелоsouspark

Нове


Популярне