Головна Актори турецьких серіалів Турецька актриса Есім Джерен Бозоглу

Турецька актриса Есім Джерен Бозоглу

127
Турецька актриса Есім Джерен Бозоглу

Турецька актриса Есім Джерен Бозоглу / Yesim Ceren Bozoglu народилася в Анкарі 29 липня 1974 року. За знаком зодіаку Лев.

Есім знімається в кіно з 2002 року. Вона відома глядачам за своїми ролями у фільмах “Поліцейський”, “Де горить вогонь”, “Повернення додому”. Також Есім Джерен Бозоглу можна побачити в серіалах “Моє чуже життя” / “O Hayat Benim”, “Лікарі” та інші де вона з знімалася з Джерен Морай, Сінаном Албайраком, Керемджемом Дуруком, Езгі Асароглу.

Турецька актриса кіно Есім Джерен Бозоглу

Відігравши в 50 серіях серіалу “Моє чуже життя” Есім Джерен Бозолу, яка зіграла роль Нуран, покинула проект. Заради цієї ролі актриса за 2,5 місяці поправилась на 25 кілограмів. Ходять чутки, що команду серіалу обурили слова акторки, що без неї серіал просто помре. Заявивши таке, Есім покинула серіал. Звичайно ж така новина засмутила багатьох – і акторів, і шанувальників цієї чудової актриси.

Есім поправилась на 25 кілограмів
Заради ролі Нуран Есім поправилась на 25 кілограмів

Фільмографія Есім Джерен Бозоглу

Моє чуже життя (2014) Нуран

Твоя історія (2013)

Де горить вогонь (2012)

Гість (2011)

Чорна хмара (2009)

Не сходь з розуму (2009)

Поліцейський (2007)

Лікарі (серіал, 2006 – 2008)

Повернення додому (2006)

Есім Джерен Бозоглу турецька актриса

Завантажити більше в Актори турецьких серіалів

Дивіться ще

Мер’єм Узерлі опублікувала душевний знімок

Мер’єм Узерлі, яка так і залишилася для українських телеглядачів Роксоланою, пережив…