Понеділок, 10 Серпня, 2020

Класичний стиль: Популярні моделі суконь, які завжди в моді

Хочете поповнити свій гардероб ідеальною сукнею, яка ніколи не вийде з моди? Тоді дочитайте цю статтю до кінця і дізнаєтеся, до яких моделей варто...

Нове

Топ-5 светрів на осінь-зиму 2020 року, щоб виглядати стильно

До осені всього нічого, тому купувати трендові речі я рекомендую прямо зараз. Адже з кожним днем ​​ціна буде рости. Светр - це теплий і...

Красиве і модне фарбування для шатенок 2020

Яскраві і виразні шатенки в новому сезоні можуть перетворити свій колір волосся, додати йому блиск і привабливість за допомогою трендового фарбування, яке в новому...

Модні тенденції фарбування волосся сезону осінь-зима 2020/2021

Наближається кінець літа, а значить не за горами новий сезон і нові тенденції, в області фарбування волосся в тому числі. Які тренди чекають нас...

Млинці на сніданок!

Млинці - це улюблені ласощі як дітей, так і дорослих. Основна перевага цієї страви полягає в різноманітті начинок. Можна готувати млинці з варенням, джемом,...

Турецька актриса Демет Оздемір

Актриса Демет Оздемір / Demet Ozdemir народилася 26 лютого 1992 в невеликому турецькому місті Бурса. Батьки дівчини сповідували іслам, живучи в Болгарії. Вирішивши спробувати щастя на новому місці, подружжя переїхало до Турецької Республіки.

Демет – третя дитина в родині. Старшого брата звати Волкан, а сестру – Дерья. Через 8 років після її народження (2000 рік) батьки розлучилися. Мати з дітьми переїхала в Стамбул. Крім загальноосвітньої школи Демет записалася в гурток танців. Там вона потрапила в танцювальну команду Бенг, а потім почала танцювати в “Ефес Кізларі”.

Цей колектив найчастіше танцював перед матчем в підтримку баскетбольної команди з клубу: Анадолу Ефес. Першою її відомою роботою в якості танцівниці став кліп на пісню “Ates Et ve Unut” Мустафи Сандалу, де вона взяла участь серед інших танцівниць.

Закінчивши загальноосвітню школу Демет Оздемір йде на дворічні курси в Шахікі Теканд – театральна студія. Коли Демет досягла 20-річного віку, рекламні менеджери запропонували їй роботу в якості моделі. Одним з відомих роликів стала реклама авіаційної компанії Pegasus.

Зрост Демет Оздемір – 1 метр 70 сантиметрів, а вага – 55 кілограмів. Такі дані укупі з приємною зовнішністю дозволяють актрисі працювати не тільки на телебаченні, а й у рекламному бізнесі. Так в 2017 році актрисою Оздемір був підписаний контракт з Garnier Turkey. Це фірма, яка виробляє косметику. Демет представляє її бренд на території своєї країни.

Особисте життя Демет Оздемір

Демет Оздемір, з останніх новин 2019 року, відправляє частину грошей на благодійність. Фонд, якому вона допомагає називається Losev. Що стосується любовних відносин, то перший любовний роман актриси, який Демет разом з Юсуфом Чімом розголосили, спалахнув після серіалу “Запах полуниці”.

Після була сварка, видалення Демет з інстаграма спільних фотографій. Пізніше фотографії повернулися на місце.

Після цього у Демет були відносини з Фуркані Палали – партнером по серіалу №309, але їх навряд чи можна назвати любовними.

Ще пізніше просочився слух, що Демет Оздемір зустрічається зі співаком Едіс Гергюлю. Сама ж актриса цей слух публічно спростувала.

На початку літа 2018 року почалися розмови про те, що Джан Яман і Демет Оздемір зустрічаються. Одного разу під час зйомок серіалу “Рання пташка” Демет Оздемір з’явилася під ручку з Джаном Яманом. Таким чином пара прелюдно оголосила про свої стосунки.

Ближче до кінця вересня 2018 року Демет Оздемір зробила заяву, про те, що відносини з Джаном побудувати так і не вдалося. Основна причина – брак часу на особисті побачення. З інстаграма були видалені спільні фото.

Чи буде продовження цього роману – невідомо, а поки Демет Оздемір і Джан Яман розлучилися.

Фільмографія Демет Оздемір

2018 – Рання пташка / Erken Kus (серіал) … Санем.

2017 – З ким ти танцюєш? / Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (Фільм) … Айсель.

2017 – Номер 309 / No 309 (серіал) … Лалі.

2016 – Любов любить брехню / Aşk Yalanı Sever (серіал).

2015 – Запах полуниці / Çilek Kokusu (серіал) … Асли.

2014 року – Тримайте слово / Tut Sözünü (фільм) … Демет.

2014 року – Курт Сеїт і Шура / Kurt Seyit ve Şura (серіал) … Аля.

2013 – Я відкрию тобі таємницю / Sana Bir Sır Vereceğim (серіал) … Айлін.




Нове

Топ-5 светрів на осінь-зиму 2020 року, щоб виглядати стильно

До осені всього нічого, тому купувати трендові речі я рекомендую прямо зараз. Адже з кожним днем ​​ціна буде рости. Светр - це теплий і...

Красиве і модне фарбування для шатенок 2020

Яскраві і виразні шатенки в новому сезоні можуть перетворити свій колір волосся, додати йому блиск і привабливість за допомогою трендового фарбування, яке в новому...

Модні тенденції фарбування волосся сезону осінь-зима 2020/2021

Наближається кінець літа, а значить не за горами новий сезон і нові тенденції, в області фарбування волосся в тому числі. Які тренди чекають нас...

Млинці на сніданок!

Млинці - це улюблені ласощі як дітей, так і дорослих. Основна перевага цієї страви полягає в різноманітті начинок. Можна готувати млинці з варенням, джемом,...

Не пропусти

Постійне відчуття голоду: покроковий план порятунку

Чому бувають дні, коли їсти хочеться весь час? Голод - сам по собі неприємне відчуття. А якщо відчуваєш його постійно, це може зіпсувати життя...

Ольга Сумська зізналася, чому відмовилася від уколів краси і поділилася секретами догляду

53-річна Ольга Сумська може похвалитися ефектною зовнішністю – роки не мають влади над нею, і вона виглядає моложаво і квітучо, подаючи приклад іншим жінкам....

Вікторія Маремуха розірвала стосунки з коханим, за якого збиралася вийти заміж

Ще зовсім нещодавно фіналістка 2 сезону реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" та ведуча Вікторія Маремуха збиралася заміж за француза Луї. Тепер же стало відомо, що пара...

″Ніби збила машина″, – Пікалов з Кварталу 95 розповів, як перехворів на COVID-19

Український комік, учасник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов заявив, що перехворів на коронавірус. Повідомляє znaj.ua. Так, за словами артиста, він переніс хворобу в середній формі...

“Коли ти закохана, думаєш, що зможеш вплинути”. Булітко розповіла про алкозалежність ексбойфренда

Актриса "Дизель Шоу", ексучасниця "Танців із зірками" на "1+1" Вікторія Булітко в інтерв'ю "Факти ICTV" розповіла, що раніше мала стосунки з алкозалежною людиною. Повідомляє...