Турецька актриса Еда Едже

Турецька актриса Еда Едже (повне ім’я Еда Едже Узуналіоглу / Eda Ece Uzunalioğlu) народилася 20 червня 1990 року в Стамбулі. Батько дівчини – інженер-електрик, а мама – домогосподарка.

У чарівної Еди Едже є три старші сестри. Дівчата виховувалися в любові та злагоді, а батько і мати завжди підтримували їх в будь-яких починаннях. Закінчивши в рідному місті Вищу школу “Şişli Terakki”, Еда Едже вступила на факультет психології в Стамбульський університет Білгі. Еда Едже вільно володіє англійською та німецькою мовами.

Акторську кар’єру Еда Едже починала з маленьких ролей. З 2003 по 2011 рік на рахунку турецької актриси кілька другорядних ролей, в тому числі і невелика роль у відомому турецькому серіалі “Назвала я її Феріха”.

У 2011 році менеджер актриси – Тумай Озокур запропонувала Еда Едже роль в серіалі “Лиха сімка / Pis Yedili”. Після участі в цьому серіалі, актрисі почали пропонувати більш помітні ролі. Так, Еда Едже з’явилися в ролі Джерен у фільмі “Говори як твій чоловік”, а далі виконала роль Зейно в “Люби мене таким”.
Більшості українських глядачів Еда Едже відома за серіалом “Статус стосунків: Усе складно”. У цьому фільмі їй дісталася роль однієї з головних героїнь, Еліф.

Особисте життя Еда Едже

Деякий час турецька актриса зустрічалася зі співаком Ферманном Акгюлем (Ferman Akgül).

Зрост Еда Едже 168 см. Вага 52 кг.

Фільмографія Еда Едже

2016 Говори як твій чоловік: Воскресіння / Kocan Kadar Konuş: Diriliş (Джерен)

2015 Статус стосунків: Усе складно / İlişki Durumu: Karışık (Еліф)

2016 Говори як твій чоловік / Kocan Kadar Konuş (Джерен)

2013 Люби мене таким / Beni Böyle Sev (Зейно)

2011 Лиха сімка / Pis Yedili

2011 Назвала я її Феріха / Adını Feriha Koydum

Фотографії Еда Едже

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *