Мода та Стиль

Топ-5 головних моделей джинсів сезону весна-літо 2024

Джинси – універсальний та непідвладний часу предмет одягу. Вони ніколи не виходять із моди, а образи за їх участю підходять для багатьох випадків! У сезоні весна-літо 2024 року дизайнери зробили ставку в першу чергу на комфорт. Нижче найактуальніші моделі джинсів.

Темно-сині джинси

Не беріть до уваги елегантний темно-синій денім. Це класичний колір який, як і чорний, універсальний і непідвладний часу. Темні тони ідеально підходять для подовження силуету, навіть якщо це модель з низькою посадкою. Темно-сині джинси – чудова альтернатива елегантним штанам, які можна носити з чим завгодно.

Прямі джинси

Весною 2024 року наймоднішими будуть моделі з прямого крою. Це, звісно, не новина. Минулого року вони також мали велику популярність. Ідеальний крій зробив їх універсальними. Поєднуються як із повсякденними, так і з більш елегантними речами. Цього сезону дизайнери рекомендують вибирати моделі із середньою або високою посадкою.

Карго

Джинси-карго цього сезону знову з нами. Якщо хочете додати хуліганську нотку, то це про карго. Можуть бути як широкими, так і вужчими. Але думаю, що скоро вони будуть не на піку.

Мішкуваті джинси

У моду увійдуть мішкуваті джинси з вільною посадкою, які справляють такий ефект, немов вони на розмір більше. Важливо, щоб вони ідеально сиділи на попі та талії, тоді фігура буде жіночнішою. Мішкуваті джинси поєднуйте з топами, що облягають, щоб не порушити пропорції фігури. Але, якщо ви хочете носити з широким верхом, він повинен бути коротким, що закінчується в області талії.

Чорні джинси

У майбутньому сезоні потрібні будуть джинси чорного кольору. Як ми знаємо чорний колір візуально робить вас стрункішою. Такі джинси мають і безліч інших переваг: вони універсальні, поза часом і підходять до всього. Добре виглядатимуть у монохромних образах.

Кремові джинси

Кремовий денім – один із найелегантніших моделей на весняно-літній сезон. Прекрасна альтернатива білому. Особливою популярністю користуватимуться вільні, прямі моделі. Щоб надати кремовим джинсам максимально елегантний та шикарний вигляд, створюйте з ними мінімалістичні та монохромні образи.

Джинси з широкими вирізами

На вулицях світових столиць моди впливові особи дали зрозуміти, що джинси з вирізами будуть на піку популярності. Можна придбати довгу модель джинс і самостійно зробити відвороти, або придбати варіант із вивернутими манжетами.

Рвані джинси

2024 року джинси з прорізами на колінах святкують своє відродження. Досить смілива модель та привертає до себе увагу. Поєднувати їх краще з мінімальними або класичними речами. Весною їх можна носити з простим светром і грубими черевиками, а влітку – з футболкою і кросівками.

Джинси Кльош

Жодна модель так не подовжує ніг як кльош. Найкраще вони виглядають на високих жінках зі стрункими стегнами. Вони маскують широкі ікри, тому, якщо це ваша найбільша проблема, вибирайте цей крій. Невисоким жінкам краще носити розкльошені джинси із взуттям на високих підборах або платформі.

Мода модою, головне, почуватися комфортно. Тому завжди вибирайте ті фасони, в яких ви почуваєтеся впевнено, які підкреслюють і маскують дрібні вади фігури.

Останні новини

Смачний шоколадний бісквіт

Шоколадний бісквіт - це класичний десерт, який завжди радує своїм ніжним смаком і ароматом какао.…

Даша Квіткова розповіла про розподіл майна з Микитою Добриніним

Українська інтернет-зірка Даша Квіткова розповіла про поділ майна з шоуменом Микитою Добриніним після їхнього розлучення.…

Відомі зірки поділились рідкісними кадрами з рідними на День Матері

12 травня в Україні святкують День матері. Це час для виявлення вдячності найближчим жінкам і…

Смачний рецепт пахлави

Пахлава - це смачний і ароматний східний десерт, який вразить вас своєю ніжністю та смаком.…

Ольга Сумська поділилась зворушливим фото з чоловіком

Українська акторка Ольга Сумська відзначила важливу подію у своєму особистому житті. Сьогодні, 12 травня, артистка…

Анастасія Приходько вперше поділилась кадрами з усіма дітьми

Українська співачка Анастасія Приходько відома своїм стриманим підходом до соцмереж і особистого життя. Вона уникає…