Мода та Стиль

Трендові спідниці весни та літа 2024: огляд найжіночніших моделей

Наближається весна, а разом із нею хочеться оновити свій гардероб. Одним із найкласичніших і в той же час бажаних елементів, що завжди додають елегантності та жіночності, є спідниці. У теплу пору року спідниці – це не лише практичний вибір, а й вираз своєї індивідуальності. Які фасони будуть популярні у майбутньому сезоні? Дивіться самі!

З розрізом

У літній сезон найбільшою популярністю користуватимуться спідниці з розрізом, який красиво оголює ноги і підтягує фігуру. Вона може бути однотонною або принтованою, наприклад, у смужку, з квітковим або звіриним принтом. Їх кокетливий характер надасть образу свіжості та легкості. Тим більше, якщо доповнити все це босоніжками на підборах.

Атласна

Вона може мати розкльошений або прямий крій. Однотонні атласні спідниці надають образу нотку елегантності, але при цьому вони виглядають не вульгарно і не дуже суворо. Важливо вибрати просту сорочку, топ чи блузку однотонного кольору. Поверх неї можна одягнути класичний блейзер.

Прозорі

Прозорість – головна сенсація 2024 року. На подіумах переважали фасони з мережива, фатину, шовку, органзи. Спідниці із напівпрозорого матеріалу завжди виглядають стильно та спокусливо. Їхня довжина може бути до середини ікри або вище кісточки. Завдяки багатству матеріалу вони виглядають надзвичайно ефектно.

Максі

Максі-спідниці – це втілення розкоші та жіночності. Довжина до щиколотки робить їх не тільки елегантними, але й неймовірно жіночними. Максі-спідниці відмінно підійдуть як на кожен день у поєднанні з простим топом та босоніжками, так і для вечірнього виходу, у поєднанні з елегантною блузкою та взуттям на підборах.

З підкресленою талією

Яскраво виражена талія – невід’ємний елемент стилю “new look” Крістіана Діора, який зробив революцію у світі моди. Зараз захоплення ретро-естетикою грає першу скрипку у світі моди, і тепер цей стиль має багато версій.

Шкіряні

Вже кілька сезонів шкіряні спідниці не сходять з подіумів, а наступного сезону їх популярність досягне апогею. Цієї весни вибирайте шкіряну спідницю довжини міні/міді будь-якого кольору та текстури. Що стосується крою, переважають мінімалістичні та чисті лінії. Додайте до неї цікаві верхи або створіть монохромний образ, поєднуючи різні тканини тон у тон.

Плісована

У майбутньому сезоні плісовані спідниці будуть різних кольорів і довжини. Плісе робить образ неймовірно жіночним та романтичним. Вибирайте моделі з повітряних тканин, щоб додати свіжості до будь-якого образу.

Спідниця олівець

Дизайнери часто повертаються до цього культового крою у своїх колекціях. У наступному сезоні робимо ставку на подовжений крій. Вона підкреслює жіночну фігуру і додає шику образу. Комфортний та ідеальний варіант для роботи та повсякденності, незалежно від пори року та випадку.

Спідниця – кльош

Ще один затребуваний варіант спідниць на сезон весна-літо 2024 року. Вона добре сидить на фігурі, крім того вона приховує всілякі недоліки. Щоб майстерно завершити образ, зробіть ставку на взуття на підборах.

Джинсові

Джинсова спідниця – культовий предмет одягу 90-х. У сезоні весна-літо 2024 року в моді спідниці прямого крою максі довжини з розрізом спереду або ззаду, білого, кремового кольору, а також класичного синього.

Модна джинсова модель чудово поєднується з шкірянкою або сорочкою з принтом. Відмінно доповнять весняний образ ботильйони чи чоботи, а літній – слінгбеки чи мюлі.

Останні новини

Смачний свіжий салат

Свіжий салат - це прекрасний спосіб насолодитися смаком свіжих овочів та фруктів, отримати необхідну порцію…

Смачний швидкого торта

Цей рецепт "Швидкого тортика" - це ідеальне рішення для тих, хто хоче порадувати себе та…

Міка Ньютон поділилась знімками з коханим чоловіком

Міка Ньютон, колись популярна співачка, яка здобула славу не лише в Україні, а й за…

Макс Барських розповів, які труднощі переживає у стосунках

Український музикант Макс Барських презентував нову ліричну композицію "Замало", яка вразила почуттями та швидко набирає…

Смачний рецепт крабового салату з рисом

Цей рецепт крабового салату з рисом - ідеальний вибір для святкового столу або сімейного обіду.…

В’ячеслав Довженко різко відреагував на хейт про свої ролі у російському кіно

Відомий український актор В'ячеслав Довженко висловив свою рішучу думку про свої ролі у російському кіно,…