Мода та Стиль

Сірі джинси: деталі їх комбінування з іншими речами

Як правило, однотонні джинси, будучи базовим предметом гардероба, рідко викликають які-небудь складності при складанні комбінацій з іншими предметами одягу. Темно-сині, голубі, білі, чорні і навіть темно-червоні джинси вимагають дотримання однієї-єдиної умови – підібрати їм в пару такий предмет верху, колір якого буде до лиця їх господині.

Однак сірі джинси в цьому плані виявляються трішки складнішими, хоча, якщо вловити нюанси роботи відтінків цього кольору, то створювати гармонійні ансамблі виявиться не складніше, ніж з класичними синіми джинсами.

256 відтінків сірого

Ті, хто професійно займаються фотографією або поліграфією, добре знають, що традиційна сіра шкала відображає 256 відтінків цього кольору. У реальному житті, коли ми складаємо свої наряди, стільки відтінків нам ні до чого, але вибрати один хоча б з трьох-п’яти буде не зайвим.

Мода ніяк не регламентує ваш вибір, єдиний вірний критерій – це ваше відчуття краси кольору, тому придивляйтеся до відтінків і прислухайтеся до внутрішніх відчуттів. Комусь по душі доведеться колір попелу, комусь – відтінок осіннього неба або мокрого асфальту – неважливо, як він називається, головне – щоб колір вам подобався.


Але при виборі варто врахувати такий нюанс: в теплу пору року краще всього виглядають світлі відтінки сірого, які створюють відчуття легкості, а холодному сезону більше відповідають темні насичені тони. Звичайно ж, ніхто не заборонить нам поміняти їх місцями або взагалі цілий рік носити один і той же відтінок, але психологія кольору в плані сприйняття з боку в більшості випадків спрацьовує за описаним вище сезонним сценарієм.

Будучи складним, проте, все ж базовим кольором, сірий денім найчастіше використовують в нейтральних ансамблях: з простими предметами одягу білого, чорного або іншого відтінку сірого кольору. Якщо ж хочеться колірного різноманіття, то варто врахувати таку деталь: світлі відтінки сірого дуже красиво доповнюють весняно-літні тони: різні відтінки зеленого, світло-рожевого, пастельно-блакитного. Ці ж тони в поєднанні з темно-сірим кольором створюють високий колірний контраст, який підходить не кожному типу зовнішності.


Сірий денім + шамбре

Неймовірно модна і в тій же мірі комфортна тканина шамбре зараз може вважатися просто паличкою-виручалочкою, настільки вона універсальна і зручна в плані комбінування. Важче сказати, з чим ця тканина не поєднується, ніж придумати вдалі ансамблі з її використанням.

Зовні шамбре дуже схожа на денім, тому поєднання сірих джинсів і, припустимо, сорочки з шамбре, буде найпростішим, але досить стильним варіантом. Актуальність же такого способу додасть мода на джинсові сети: сьогодні в тренді відгомони 90-х, коли носили джинсову куртку з джинсами ж або спідницею з деніму (до речі, джинсове тріо, якщо додати до цього набору, наприклад, жилет або джинсову куртку, буде виглядати стильно).


Стильний монохром

Не тільки набридлі всім бежеві і коричневі відтінки здатні створити гарний і модний монохромний образ. Сірому кольору це теж під силу, але щоб не вийшов ефект “миші”, вибирайте предмети сірого кольору різних відтінків.


Чим більше шарів використовується в вашому образі, тим цікавіше він виглядає. Але, звичайно ж, варто подбати і про загальне враження: якщо велика кількість сірих відтінків поєднуються з сивиною і блідою шкірою обличчя, може вийти так, що цей благородний колір зіграє злий жарт, надавши вам виснажений і втомлений вигляд. Тому обов’язково підключаємо почуття міри, здорову частку самоіронії і об’єктивності, і з задоволенням занурюємося в експерименти з сірим кольором.

Фото: https://bittersweetcolours.com

Також читайте: КАРДИГАН З ГЛИБОКИМ ДЕКОЛЬТЕ – ГОЛОВНИЙ ТРЕНД ВЕСНИ-ЛІТА 2020

Останні новини

Смачний салат “Соняшник”

Салат "Соняшник" - це не лише смачна страва, але й справжня прикраса будь-якого святкового столу.…

Lida Lee розповіла про зраду у її житті

Українська співачка Lida Lee, відома також як Лідія Скорубська, нещодавно поділилася подробицями свого життя після…

Христина Горняк зробила спокусливу фотосесію

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, блогерка та нотаріус Христина Горняк нещодавно викликала фурор своїм новим…

Смачний лимонад з ківі

Лимонад з ківі – це ідеальний спосіб освіжитися в спекотні дні, насолоджуючись яскравим смаком і…

Костянтин Грубич відповів на запитання про мобілізацію

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич розповів про свою готовність захищати Україну зі зброєю в руках.…

Наталка Карпа розповіла про свій дохід під час війни

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про свої доходи під час повномасштабного вторгнення. Артистка зізнається, що…