М’ясо по-французьки – це прекрасний рецепт для особливого вечора або святкового столу. Це поєднання ніжного свинячого м’яса з ароматними ананасами, луком, оливками та сиром створить справжню феєрію смаку та аромату, яка вразить ваші смакові рецептори та подарує незабутні враження.
Інгредієнти:
Приготування:
Свинину нарізати на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр. Відбити з обох сторін. У форму для запікання викласти шматочки свинини. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Цибулю нарізати кільцями та викласти на м’ясо. Поверх цибулі викласти кільця ананаса, в порожню серединку покласти по оливці, посипати натертим сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 40 хвилин.
Хачапурі з м'яким сиром на сковорідці - це смачна грузинська страва, яка додасть вашому столу…
У своєму фотоблозі співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала рідкісні кадри зі своєю…
Телеведуча Соломія Вітвіцька відтворила образ з відомої картини художниці Ольги Мордвінової, на якій зображена середня…
Олібол - це чудовий голландський десерт, що завоював популярність своєю ніжною текстурою та багатим смаком.…
Український співак Олексій Завгородній, відомий як Позитив, розкрив нові подробиці свого роману з танцівницею Юлією…
Український співак Олексій Завгородній, відомий як Позитив, розповів про свої відносини з продюсером і репером…