Рецепти

Ніжне та смачне м’ясо по-французьки

М’ясо по-французьки – це прекрасний рецепт для особливого вечора або святкового столу. Це поєднання ніжного свинячого м’яса з ароматними ананасами, луком, оливками та сиром створить справжню феєрію смаку та аромату, яка вразить ваші смакові рецептори та подарує незабутні враження.

Інгредієнти:

  • Свинина – 400 г
  • Кільця ананаса консервовані – 6 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Майонез – 4 ст.л
  • Сіль, перець – на смак
  • Оливки – 6 шт

Приготування:

Свинину нарізати на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр. Відбити з обох сторін. У форму для запікання викласти шматочки свинини. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Цибулю нарізати кільцями та викласти на м’ясо. Поверх цибулі викласти кільця ананаса, в порожню серединку покласти по оливці, посипати натертим сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 40 хвилин.

Останні новини

Смачні хачапурі з м’яким сиром на сковорідці

Хачапурі з м'яким сиром на сковорідці - це смачна грузинська страва, яка додасть вашому столу…

Віра Брежнєва показала 71-річну маму-красуню та зворушливо звернулася до неї

У своєму фотоблозі співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала рідкісні кадри зі своєю…

Соломія Вітвіцька здивувала образом у вишиванці

Телеведуча Соломія Вітвіцька відтворила образ з відомої картини художниці Ольги Мордвінової, на якій зображена середня…

Смачний рецепт оліболу

Олібол - це чудовий голландський десерт, що завоював популярність своєю ніжною текстурою та багатим смаком.…

Позитив відповів на чутки про руйнування шлюбу Сахневич

Український співак Олексій Завгородній, відомий як Позитив, розкрив нові подробиці свого роману з танцівницею Юлією…

Позитив розповів про дружбу з Потапом та здивував неочікуваною заявою

Український співак Олексій Завгородній, відомий як Позитив, розповів про свої відносини з продюсером і репером…