Ось так можна обіграти улюблений багатьма смак грибного жульєну.
Інгредієнти:
Час приготування – 30 хвилин.
Приготування:
Подаємо гарячими. Хлібець знизу хрумтить, сирок розплавився, а всередині ніжні грибочки. Смакота!
Також читайте: НІЖНИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ “ХМАРКА”. ГОТУЮ ВСЮ ОСІНЬ!
Здоров’я людини формується під впливом безлічі факторів — від способу життя і фізичної активності до…
Для коротко- та довгострокових стратегій заробітку може використовуватися криптовалюта: курс активів дозволяє заробляти під час руху…
Контурная пластика губ: что следует знать перед выполнением Контурная пластика губ — одна из наиболее…
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…