Сьогодні поспішаю показати Вам приголомшливий рецепт десерту «Парфе». Неймовірно ніжний, немов тане в роті і ну дуже смачненький! Готується просто, всього із чотирьох недорогих продукту.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку великого розміру висипаємо розчинну каву, заливаємо молоком і розмішуємо.
Виливаємо згущене молоко і добре все розмішуємо.
В окрему глибоку чашку виливаємо вершки та ретельно збиваємо міксером до пишності.
Виливаємо шоколадну суміш і гарненько збиваємо міксером.
Викладаємо масу, що вийшла, у форму для кексу (силіконову). Розрівнюємо та закриваємо харчовою плівкою. Відправляємо у холодильник на 3-4 години.
Перевертаємо догори дном і за бажанням прикрашаємо карамельним сиропом та обсипаємо шоколадною крихтою.
Вдалого приготування!
Здоров’я людини формується під впливом безлічі факторів — від способу життя і фізичної активності до…
Для коротко- та довгострокових стратегій заробітку може використовуватися криптовалюта: курс активів дозволяє заробляти під час руху…
Контурная пластика губ: что следует знать перед выполнением Контурная пластика губ — одна из наиболее…
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…