Шоу-бізнес

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька стала обличчям модного німецького глянцю в Україні

Телеведуча знялась у вінтажній сукні для обкладинки квітневого номеру легендарного журналу Burda — про моду та стиль. Повідомляє depo.ua.

Популярна телеведуча на каналі 1+1 і блогерка-інфлюенсерка Соломія Вітвіцька приміряла вінтажну сукню трендового смарагдового кольору довжини міді з квітковим принтом. За рахунок широкого вшитого поясу вона вдало підкреслює фігуру ведучої “пісочний годинник”. Сукня додає пікантності привабливий верх з V-подібним вирізом і рукава з романтичними згинами вздовж окатів. Ретро стиль — натхнення весняної колекції журналу Burda.

На обкладинці Соломія сяє своєю фірмовою усмішкою і заряджає позитивною енергією.

В інтерв’ю для модного глянцю Соля розповіла про особливості свого гардеробу — у шафі ведучої складно знайти штани чи піджак трендового чоловічого крою, а серед основних кольорів переважають темно-синій, червоний і відтінки молочного.

Телеведуча справжня амбасадорка суконь — всесезонно у буденному житті та денних ефірах новин ТСН Соломію можна побачити у красивих вбраннях від українських виробників. За луками ведучої спостерігають більше 200 тисяч українців у її Instagram (@solomiyavitvitska). Зокрема, мама Соломії, Світлана Вітвіцька, уважно слідкує онлайн аби її донька одягалась красиво і різноманітно. Якщо Соля часто публікує фото чи відео в одному і тому ж луці — пані Вітвіцька обов’язково скаже, що пора змінити образ. А ось ретро сукня від Burda, яку вдягнула донька, мамі Світлані сподобалась. Соломія запевняє — обов’язково ще вдягатиме цю сукню на весняні прогулянки з подружками або на роботу.

“Практично весь одяг в моєму гардеробі від українських брендів, зокрема: Vovk, SHAKO, LUDMILA FASHION. Із задоволенням підтримую національних виробників. Тим більше, якість цих брендів приємно вражає. Обожнюю українських дизайнерів, особисто товаришую з Оленою Даць, Анастасією Івановою, Оленою Бурбою — вона ексклюзивно виготовляє для мене ефірні сукні”, — прокоментувала Соломія Вітвіцька.

Та вже у квітні стартує новий проєкт “Вражаючі історії ТСН” і стилісти каналу створили для неї нехарактерний образ — замість улюблених стриманих ефірних суконь, Соломія одягне елегантні сорочки та брюки. Цю весну ведуча зустрічає у новому статусі — вона вільна жінка, натхненна і щаслива. Щиро вірить у кохання, і в те, що обов’язково зустріне свою людину.

Вітвіцька розповіла, що журнал Burda для неї знаковий — ще у дитинстві її мама та бабуся брали звідти викрійки супермодних речей, переймали цікаві дизайнерські ідеї і обмінювалися журналом з подругами.

Квітневий номер журналу Burda з Соломією Вітвіцькою вже у продажу!

Останні новини

Смачний салат “Соняшник”

Салат "Соняшник" - це не лише смачна страва, але й справжня прикраса будь-якого святкового столу.…

Lida Lee розповіла про зраду у її житті

Українська співачка Lida Lee, відома також як Лідія Скорубська, нещодавно поділилася подробицями свого життя після…

Христина Горняк зробила спокусливу фотосесію

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, блогерка та нотаріус Христина Горняк нещодавно викликала фурор своїм новим…

Смачний лимонад з ківі

Лимонад з ківі – це ідеальний спосіб освіжитися в спекотні дні, насолоджуючись яскравим смаком і…

Костянтин Грубич відповів на запитання про мобілізацію

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич розповів про свою готовність захищати Україну зі зброєю в руках.…

Наталка Карпа розповіла про свій дохід під час війни

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про свої доходи під час повномасштабного вторгнення. Артистка зізнається, що…