Категорії Новини

«Ось і закінчилася ціла епоха»: фанати розчаровані змінами, що відбуваються з Софі Лорен


“Суперзірка” італійського кіно Софі Лорен тепер не дуже часто з’єднання являється на публіці в силу свого похилого віку, однак заради свого сина Едуардо Понті актриса зробила виняток. Як передає www.trserial.net.ua з посиланням на західні ЗМІ, Лорен не змогла відмовити своєму синові і нещодавно з’єднання явилася на знімальному майданчику картини The Life Before Us, режисером якої виступивши Понті.

Знімок, зроблений на знімальному майданчику, був опублікований в Інтернеті. Едуардо Понті – сін Софі Лорен і легендарного продюсера Карло Понті, з яким актриса була щаслива в шлюбі багато років, незважаючи на величезну різницю у віці. Останній раз Софі знімалася в кіно в 2013 році, і зараз шанувальники помітили, як сильно вона постаріла. У вересні цього року актриса відзначити своє 85-річчя. Ще кілька років тому Лорен виглядала просто приголомшливо, але час біжить надто швидко.

Користувачі не могли залишитися байдужими до цього знімку. «Ось і закінчується ціла епоха. Таких красунь, як Софі, більше немає», «Шкода, що ми втрачаємо таку красу», «Для мене Лорен завжди залишиться молодою і красивою», «Час нікого не щадити, навіть таких чудових актрис», – пишуть обурені фанати. Едуардо є не єдиною дитиною акторка. У неї є ще один син – Карло Понті-молодший, який старше Едуардо на п’ять років. Чоловік акторка помер в 2007 році у віці 94 років.

Нагадаємо, що раніше був госпіталізований Ален Делон.

Останні новини

Смачні шампіньйони на мангалі

Приготування шампіньйонів на мангалі - це чудовий спосіб приготувати цей смачний гриб, надати йому неповторний…

Катерина Бужинська поділилась кадрами зі святкування річниці шлюбу

Українська виконавиця Катерина Бужинська зачарувала своїх прихильників знімками з відпочинку разом з родиною. 23 квітня…

Ірина Білик поділилась архівним фото з Миколою Мозговим

Українська співачка Ірина Білик вразила своїх шанувальників архівним знімком разом з легендарним музикантом Миколою Мозговим…

Смачні котлети з броколі

Котлети з броколі - це смачний і корисний спосіб різноманітити свій раціон та зробити його…

Арсен Мірзоян розповів про подарунок дружині Тоні Матвієнко

Український музикант Арсен Мірзоян розповів про приємний сюрприз, яким він порадував свою дружину Тоню Матвієнко…

9-річна донька Юрія Ткача шокувала перевтіленням у Klavdia Petrivna

Український ведучий та комік Юрій Ткач разом зі своєю дружиною Вікторією здивувалися талантом своєї 9-річної…