Краса та Здоров'я

Модне фарбування на коротке волосся зима 2021/22

У цьому матеріалі ми зібрали для вас 13 модних ідей фарбування для короткого волосся.

Шатуш у світлому відтінку – відмінний варіант для будь-якої довжини волосся, особливо коротких стрижок, таких як каре або боб.

Балаяж у карамельному виконанні неодмінно варто спробувати темноволосим красуням цього року. Світлі пасма, розташовані біля обличчя, чудово освіжають і молодять зовнішність.

Складна техніка фарбування «балаяж» виконана в холодному попелястому кольорі стане відмінним рішенням на шляху до тотал блонду. Зверніть увагу, як ефектно незвичайні техніки фарбування виглядають не тільки на прямому, але і кучерявому від природи волоссі.

Холодний блонд – тренд зимового сезону 2022. Це ультрамодне фарбування волосся підійде багатьом жінкам, головне при виборі того чи іншого відтінку враховувати свій індивідуальний кольоротип.

Холодний блонд виглядає багатогранно, незвично і сучасно.

Додайте своєму волоссю об’єм та густоту за допомогою брондування у світлих відтінках. Колористи можуть комбінувати між собою відразу кілька одночасно теплих або холодних відтінків, щоб отримати ідеальний неповторний колір саме для вашого типажу.

Шляхетне бронзове фарбування – черговий тренд в індустрії краси, якому під силу підкреслити індивідуальні особливості кожної модниці. Бронза з рожевими відблисками – щось нове і неординарне, з таким кольором волосся ви точно збиратимете компліменти.

Коньячне фарбування – багатогранний колір, який «розкривається» абсолютно по-різному, як при денному, так і штучному освітленні. Це фарбування передбачає яскравий макіяж, не забувайте про це.

Однотонний чорний колір – класика жанру, яка ніколи не вийде з моди. Темне фарбування стане чудовим вибором для будь-якої довжини волосся.

Пісочний блонд з натуральним затемненим корінням – варіант для тих, хто любить природний прикореневий об’єм і густоту.

Останні новини

Смачний салат “Соняшник”

Салат "Соняшник" - це не лише смачна страва, але й справжня прикраса будь-якого святкового столу.…

Lida Lee розповіла про зраду у її житті

Українська співачка Lida Lee, відома також як Лідія Скорубська, нещодавно поділилася подробицями свого життя після…

Христина Горняк зробила спокусливу фотосесію

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, блогерка та нотаріус Христина Горняк нещодавно викликала фурор своїм новим…

Смачний лимонад з ківі

Лимонад з ківі – це ідеальний спосіб освіжитися в спекотні дні, насолоджуючись яскравим смаком і…

Костянтин Грубич відповів на запитання про мобілізацію

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич розповів про свою готовність захищати Україну зі зброєю в руках.…

Наталка Карпа розповіла про свій дохід під час війни

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про свої доходи під час повномасштабного вторгнення. Артистка зізнається, що…