Жіночий Журнал TRserial
Краса та Здоров'я

Їж і худни: пп-страви для ідеальної фігури


Їсти улюблені і смачні страви і не набирати вагу – це все реально, потрібно просто правильно підійти до приготування страв. У цій статті ми дамо вам кілька рецептів, які Интаграм-блогери називають «пп (правильне харчування)-їжа», передає www.trserial.net.ua. Ви можете легко їх приготувати у себе на кухні і без докорів сумління насолоджуватися смачною, а головне корисною їжею.

Курячі гомілки з овочами в сметанному соусі.
На 100 грам – 103.65 ккал Б/Ж/У – 8.18/5.73/4.93
Інгредієнти:
Курячі стегенця 5 штук
Кабачки молоді 500 г
Квасоля зелена стручкова 400 г
Цибуля ріпчаста 2 штуки
Помідори 4 штуки
Часник 3 зубчики
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Сметана 15%-я 500 г +2 ст л

Приготування:
1. Курячі гомілки злегка обсмажити на оливковій олії (до напівготовності), витягнути їх і відставити у бік.
2. У цій сковороді обсмажити стручкову квасолю і ріпчасту цибулю близько 10 хвилин, потім додати нарізану на кубики кабачок.
3. У глибокій мисці сметану і суміш перців, часник, пропущений через прес.
4. У форму для запікання викласти овочеву суміш, зверху покласти курку, томати, нарізані великими часточками.
5. Соус вилити зверху і розподілити рівномірно по всьому блюду.
6. Відправити в духовку при 170 градусах на 20 хвилин.

Курячі мафіни з печерицями.
На 100грам – 102.91 ккал Б/Ж/У – 18.63/2.13/1.1
Інгредієнти:
500 гр курячого філе
1 цибулина
100 г дрібних шампіньйонів
50 гр твердого сиру
Сіль за смаком
Приправи за смаком

Приготування:
Філе і цибулю подрібнити в блендері або пропустити через м ясорубку. Додати сіль і приправи.
Силіконові формочки заповнити на 3/4 фаршем, увіткнути в кожну по одному грибочку, зверху прикрити фаршем, посипати тертим сіром.
Запікати при 180 гр 25-30 хв.

Салат з авокадо, куркою і бринзою.
На 100 грам – 153.71 ккал Б/Ж/У – 2.92/13.27/3.83

Інгредієнти:
Авокадо 1 штука
Куряче філе відварне 100 г
Сир бринза 100 г
Помідори 100 г
Салат зелений 5 штук
Лимони ½ штуки
Маслини без кісточок 1 банку
Олія оливкова 3 ст. ложки

Приготування:
1. Ретельно миємо-чистимо усіх учасників торжества.
2. Нарізаємо по натхненню.
3. Досвід наполегливо радить дрібнити листовий зелений салат «від душі» — потім його буде легше підчіплює виделкою.
4. Заправка — з’єднання єднуємо оливкова олія з лимонним соком, сіллю, перцем. З любов’ю все перемішуємо і поливаємо нарізане. Пробуємо — радіємо результату! Якщо треба, додаємо трохи солі і перцю. Приємного апетиту!

Подібні публікації

«Вейперы обережно! Онкологія»: Ставши відомий самий небезпечний компонент у сумішах для вейпа

trserial

Що робити при білій гарячці: рекомендації Комаровського

trserial

«Щоб стати довгожителем, потрібна сила-силенна часу»: Довгожителі поділилися секретом вічної молодості»

trserial