Жіночий Журнал TRserial
Краса та Здоров'я

Всього лише 5 страв: дієтолог розповіла про правильному новорічному меню


У новорічному меню повинно бути не більше п’яти страв, і якщо ви дбаєте про своє здоров’я і хороше самопочуття, вам потрібно уважніше поставитися до страв на новорічному столі. За повідомленнями видання ГолосUA, така заява пролунала від дієтолога Людмили Бабич.

Вона рекомендує приготувати всього 5 основних страв, а в разі, якщо ви збираєтеся вживати спиртні напої, під них потрібно підібрати закуску, яка містить жир і глюкозу. Дієтолог розповіла, що алкоголь, особливо міцний, потрібно закушувати рибою та м ясом, а також салатом з овочів з оливковою олією. Бабич рекомендує відмовитися від тістечок з кремом, а також від традиційних салатів «Оселедець під шубою» та «Олів’є». Ці страви уповільнюють всмоктування спирту, з-за чого алкоголь швидко потрапляє у кров, і людина моментально п’ятому яніє. Також Бабич радить закушувати кожну порцію алкоголю, незалежно від його фортеці. У цьому випадку сп’яніння буде не скоро, а вранці ви не будете страждати від симптомів похмілля.

Перед тим, як почати випивати, необхідно хоч трохи поїсти. Експерт пропонує з’єднання їсти маленький бутерброд з хорошим вершковим маслом. У новорічну ніч тут ні в якому разі не можна змішувати спиртні напої, а також запивати міцний алкоголь солодкою газованою водою.

Подібні публікації

«Бережіть нерві»: Вчені навчилися відновлювати нервові клітини

trserial

Не тільки шкідливі звички: психолог назвавши причини поганих снів

trserial

Забудьте про них раз і назавжди: доктор попередила про наслідки вживання риби і м яса

trserial