Жіночий Журнал TRserial
Краса та Здоров'я

Вчені розповіли про дієту проти онкології


Медики спільно з дієтологами розробили раціон харчування, який спрямований на зниження ризику розвитку онкологічних захворювань. За словами фахівців, в щоденний раціон достатня включати лише кілька продуктів харчування, які захищають від виникнення злоякісних пухлин. В першу чергу, необхідно збагатити раціон свіжими томатами і томатним соком.

В ході численних досліджень було встановлено, що помідори є кращим продуктом для профілактики раку та інших захворювань. А на одному місце медики поставили капусту всіх сортів. Вона містить безліч корисних речовин, регулярне вживання капусти сприяє виробленню особливих ферментів, які блокують розвиток раку. Також капусту необхідно вживати в тому випадку, якщо ви часто готуєте смажені страви. У рейтинг потрапили абсолютно всі ягоди. Вони містять клітковину, вітамін C і інші унікальні речовини, що перешкоджають розвитку раку стравоходу, легенів, грудей і шкіри. Також ягоди знімають запальні процеси в організмі.

У щоденний раціон обов’язково потрібно включити цільнозернові продукти. Смороду містять біологічно активні речовини, що перешкоджають утворенню ракових пухлин. Також у рейтинг продуктів, захищають від онкології, фахівці включили гриби, горіхи, цитрусові, морква, гарбуз і кави.

Подібні публікації

Як врятувати свій шлунок від виникнення колоректального раку?

trserial

Протипоказано і гіпертонікам»: Кава замість сніданку: користь чи шкода

trserial

При проблемах з травленням: медики назвали кращі продукти

trserial