Середа, 1 Грудня, 2021

Нове

Солодощі, які можна їсти і худнути: топ рецептів


Напевно, кожна дівчина мріє їсти і не товстіти, а особливо, якщо мова про смачні тортики, пирожинах і різних цукерках. Як пише www.trserial.net.ua сьогодні це більш ніж реально, адже існує вагон і цілий візок рецептів солодощів, які не шкодять фігурі. І так, ось вам кілька рецептів пп, десертів, які не тільки смачні, але і корисні.

Шоколадно-банановий запіканка:
Інгредієнти:
– банан – 2 шт.
– сір з брикету 0% – 400 гр.
– молоко 2,5% – 50 гр.
– яйце – 1 шт.
– кукурудзяний крохмаль – 20 гр.
– какао – 20 гр.
– шоколад – 25 гр.
– підсолоджувач, ванілін.
– розпушувач – ½ ч. л.
Приготування:
1. Банани перетворюємо у пюре блендером. Додаємо сир, молоко, яйце, доводимо блендером до однорідної маси.
2. Додаємо крохмаль, какао, розпушувач, підсолоджувач і ванілін. Все збиваємо блендером.
3. Шоколад дрібно рубаємо, додаємо в тісто і перемішуємо.
4. Перелити у форму, прибираємо в духовку при 180° на 45-50 хвилин.
5. Дістаємо, охолоджуємо до кімнатної температури і прибираємо в холодильник.

Сирна запіканка зі смородиновим желе:
Інгредієнти:
– брикетний сир 5 % – 540 гр.
– яйце – 3 шт.
– кукурудзяний крохмаль – 40 гр.
– цукрозамінник – 10 гр. (70 гр. цукру).
– ванілін.
– заморожена чорна смородина – 200 гр.
– агар – 3 гр.
– вода – 50 мл
Приготування:
1. Змішати сир, яйця, крохмаль, ½ сахзама (½ цукру) і ванілін в блендері.
2. Вилити у форму і випікати в розігрітій духовці при 170 ° приблизно годину. Після приготування – остудити.
3. У сотейник викласти смородину, додати воду і залишився сахзам (цукор) і уварити до стану джему, приблизно 10 хвилин. За 2 хвилини до закінчення додати агар.
4. Форму, в якій готувалася запіканка, застелити харчовою плівкою.
5. Помістити на неї запіканку і зверху вилити джем.
6. Остудити і прибрати в холодильник на ніч.
Всім приємного апетиту.



Нове


Не пропусти