Четвер, 30 Травня, 2024

Нове

Риб’ячий жир набагато корисніше, ніж можна собі уявити: вчені з США нікого важливе відкриття


Риб’ячий жир є дуже корисною харчовою добавкою, проте багато називаються від нього з-за неприємного смаку. Як повідомляє www.trserial.net.ua фахівці з США не радять відмовлятися від цього продукту. Нещодавно вони провели масштабні дослідження і встановили, що риб’ячий жир набагато корисніше, ніж можна собі уявити.

За словами вчених, вони провели дослідження і з’єднання ясували, що регулярне вживання риб’ячого жиру суттєво знижує ризики розвитку онкологічних захворювань і серцевих нападів. Дослідження тривало протягом 5 років, і в ньому брали участь жінки і чоловіки різного віку. Виявилося, що люди, які вживають велику кількість продуктів, що містять жирні кислоти омега-3, менш схильні до розвитку інфарктів і раку. Справа в тому, що риб’ячий жир є чемпіоном за вмістом Омега-3, а також вітамінів Д і А.

Вони відіграють важливу роль у відновлювальних процесах, оновлюючи клітини шкіри, покращує стан волосся і нігтів і (за деякими даними) навіть допомагають відновлювати пошкоджені клітини центральної нервової системи. Альо основними перевагою риб’ячого жиру завжди вважалося зниження рівня холестерину в крові.



Нове


Популярне