Жіночий Журнал TRserial
Краса та Здоров'я

Опублікований список онко-небезпечних продуктів


Здоров’я людини багато в чому залежить від вживаної їжі. Їжа є основою для будови клітин. Людина має отримувати достатню кількість амінокислот, вітамінів і різноманітні мінерали. Для підтримки життя, обмінних процесів, зростання і руху організмові потрібна енергія. Отримання енергії відбувається з жирів і вуглеводів, тобто цукру. Вісь тільки цукрозамінники і фастфуд не містять основи для отримання енергії. При нестачі потрібних речовин організм поступово приходити до розвитку різних захворювань. Недолік користі, часто супроводжується ще й додаванням шкідливих продуктів, з якими системи організму просто не в змозі впоратися і можуть викликати онкологічні захворювання.

Газовані напої
Сучасна газована вода виготовлена на основі цукрозамінників. Ці речовини штучні, вони не дають енергію. Після кількох ковтків газованої води, організм продовжує потребувати енергії, це сприймається, як сигнал випити ще. У таких напоях кількість канцерогенних речовин у багато разів перевищує допустимі значення.

Червоне м’ясо
Особливо небезпечний цей продукт в смаженому вигляді. При контакті з високими температурами утворюються канцерогени. М’ясо не до кінця перетравлюється в кишечнику, для цього бракує часу і потрібних ферментів. Воно накопичується у відділах кишечника, сприяючи розмноженню шкідливих бактерій і паразитів.

Попкорн
Сучасна технологія приготування попкорну базується на додаванні ароматизатора – діацетилу. Він має вершковий запах, що викликає апетит. При нагріванні цей продукт стає дуже небезпечним для людини. Готувати кукурудзу потрібно тільки в домашніх умовах.

Консерви
Метод консервування заснований на додавання оцту або інших консервантів. Вони роблять продукт придатним для живлення бактерій. Тобто бактерії не можуть використовувати консерви для харчування, з-за небезпеки загибелі і руйнування. Не повинен вживати їх і людина.

Рослинні олії
Багато олії, одержувані з рослин, що містять шкідливі речовини. Особливо зростає небезпека при розігріванні олії. Найбільш шкідливим маслом визнано пальмова, його вживання призводить до серйозних проблем зі здоров ям.

Штучно вирощена риба
Риба містить багато потрібних для людини речовин. Саме жирні сорти, забезпечують організм необхідними запасами енергії. Проте вирощування риби в штучних водоймах, супроводжується її підгодівлею забороненими препаратами. Особливо небезпечні антибіотики, якими така риба напхана в кількостях, що перевищують норму.

Серед онкологічних захворювань найпоширенішим у світі є рак молочної залози.

Подібні публікації

«Вейперы обережно! Онкологія»: Ставши відомий самий небезпечний компонент у сумішах для вейпа

trserial

Що робити при білій гарячці: рекомендації Комаровського

trserial

«Щоб стати довгожителем, потрібна сила-силенна часу»: Довгожителі поділилися секретом вічної молодості»

trserial