Жіночий Журнал TRserial
Краса та Здоров'я

Найнебезпечніше поєднання: медики розповіли про шкоду двох продуктів для печінки

Сало є одним з найбільш корисних продуктів харчування і містить унікальну кислоту, що бере участь в жировому обміні і виводить з організму зайвий холестерин.

Про це розповіли медики. За їх словами, вживання 10-30 грамів сала в день допомагає знизити ризик інсульту, інфаркту та атеросклерозу. Проте надмірне захоплення цим жирним продуктом може вкрай негативно позначитися на роботі печінки. Зокрема, фахівці вказали на те, що вживання великої кількості сала в поєднанні з алкоголем надмірно перевантажує печінку і швидко призводить до порушення роботи цього органу. Щоб сало дійсно приносило користь всьому організму, медики радять щодня з’їдати маленький бутерброд з темним хлібом, зеленню і шматочком сала. Такий сніданок допоможе стимулювати роботу жовчного міхура і витратити багато калорій протягом усього дня. Також медики звернули увагу на вибір сала. За їх словами, при покупці потрібно завжди запитувати сертифікат.

Однак навіть наявність сертифікату не гарантує гарну якість продукту. Сало має бути приємного кольору, не мати слідів крові і жовтого відтінку. Фахівці підкреслили, що користь для організму приносить тільки свіже солоне сало. Смажений і варений продукт абсолютно даремний для здоров’я.

Подібні публікації

«Вейперы обережно! Онкологія»: Ставши відомий самий небезпечний компонент у сумішах для вейпа

trserial

Що робити при білій гарячці: рекомендації Комаровського

trserial

«Щоб стати довгожителем, потрібна сила-силенна часу»: Довгожителі поділилися секретом вічної молодості»

trserial