Середа, 27 Січня, 2021

Модні стрижки з об’ємом 2021, які не мають вікових обмежень

Весною як ніколи зростає актуальність красивих і об'ємних стрижок. Вони добре виглядають на дамах з густим і тонким волоссям, на здорових і ослаблених пасмах....

Нове

Будуть боротися з грипом: Лікар розповіла про корисні овочі


У сезон застуд дуже важко включати в свій раціон велика кількість фруктів і овочів, проте для заповнення дефіциту вітамінів в організмі можна вживати коренеплоди. Про це в коментарі виданню ГолосUA розповіла доктор Вікторія Савицька. Вона підкреслила, що коренеплоди сприяє підвищенню імунітету і можуть захистити від різних вірусів. Найбільш корисними коренеплодами медик називає ріпу і моркву. У сезон застуд вони повинні бути в раціоні щодня.

«Редиска містить безліч мінералів і вітамінів і тому відмінно стимулює захисні сили організму. Ті ж саме можна сказати і про ріпу, це в добавок відмінне джерело вітамінів С і РР, клітковини, калію, фолієвої кислоти», – розповіла лікар. За її словами, в раціон необхідно включити часник. Цей овоч служити профілактикою простудних захворювань, і вживати його можна разом з м ясом або гарнірами. А ще дуже корисним овочем вважається морська і листова капуста.

Ще краще, якщо ви будете регулярно вживати квашену капусту. У капусті міститься залізо, цинк, фолієва кислота і рекордну кількість вітаміну C. Однак потрібно пам ” ятати, що у квашеної капусти є протипоказання. Її не можна вживати людям з хворобами підшлункової залози.




Нове

Не пропусти